Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Meni Nečista krv vredela dok je bilo Bjele. 

Ovo ostalo nagomilano i zbrzano - samo tragedija za tragedijom, i to sve na isti kalup. 

• +1 3
Posted
On 1.1.2022. at 12:37, Arkadija said:

Ovi smradovi sa RTS-a pustili sinoć 9.epizodu Nečiste krvi, a večeras će 10. Kad bi nekada poštovali neki red. Ajde srećom imamo vraćanje unazad. 

Slobodno mogu reći da je epizoda Sofka, nešto najbolje što je snimljeno u Srbistanu u ovom veku, a i pre. Mučnina u stomaku koja ne prolazi. Scena kada njen otac broji dukate, 10 sekundi ljudskog dna, onog kala iz koga nikada nismo ispuzali.

Ova serija i serija Vuk Karadžić i pokrili smo ceo 19. vek.

Bandićeva izvedba u ovoj seriji spada u antologijske i tek će se pričati o njoj 

Ali ovakva serija mora da ima najmanje tri sezone i svaka sezona najmanje 6 epizoda .To bi rešilo dosta stvari 

A nije da se nije moglo na kakve sve gluposti troše pare

• +1 1
Posted

scenosled tragedija. baš mučno za gledanje. eto bar je kraj izneverio očekivanja. krv. 

Posted

Bandović je Cica Perović za ovaj vek i malo više; naučio je da se postavi ka kameri i da rešava kadar jednim gestom bez reči i glumatanja. Nekad je takvih moglo da se bira, u liku Vuisića, Perovića ili Božovića, danas smo presrećni što imamo ovog jednog.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

• +1 9
Posted

Joj meni još uvijek u glavi ona neprijatnost od njegovog bosanskog akcenta u seriji Ono kao ljubav, jeste poslije toga izrastao, ali ono je bio živi očaj i transfer blama. 

Posted
5 minutes ago, April said:

Bandović je Cica Perović za ovaj vek i malo više; naučio je da se postavi ka kameri i da rešava kadar jednim gestom bez reči i glumatanja. Nekad je takvih moglo da se bira, u liku Vuisića, Perovića ili Božovića, danas smo presrećni što imamo ovog jednog.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Bukvalo sam isto pomislila i isto mi je Cica Perović bio pred očima. 

• +1 1
Posted
17 minutes ago, James Marshall said:

Joj meni još uvijek u glavi ona neprijatnost od njegovog bosanskog akcenta u seriji Ono kao ljubav, jeste poslije toga izrastao, ali ono je bio živi očaj i transfer blama. 

Meni je ta serija gilti pležr.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Meni je ta serija gilti pležr.

Bandovic kao Braca tu ubedljivo najjaci lik..

• +1 1
Posted

Kakav je ovo forum, od ljudi koji ne vole Tool i Block out do ljubitelja OKLJ, neka cvijeta stotinu cvjetova

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted
47 minutes ago, James Marshall said:

Kakav je ovo forum, od ljudi koji ne vole Tool i Block out do ljubitelja OKLJ, neka cvijeta stotinu cvjetova

Budi ponosan na širinu.

Posted

Kako vam se cini Čudne ljubavi ? Meni malo bljak, gomila likova, dijalozi tanki, predvidljivi...

Posted
6 minutes ago, Milošica said:

Budi ponosan na širinu.

Kao što rekoh, neka cvjeta stotinu cvjetova :gilja:

Posted
nama nekima npr nije bilo strashno :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 1