steins Posted January 1, 2022 Posted January 1, 2022 Meni Nečista krv vredela dok je bilo Bjele. Ovo ostalo nagomilano i zbrzano - samo tragedija za tragedijom, i to sve na isti kalup. 3
msv Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 (ENS) Igor Đorđević o snimanju serije po njegovom scenariju: "Bunar" je baš ono što meni kao gledaocu najviše nedostaje (FOTO)
Fakundo Sava Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 On 1.1.2022. at 12:37, Arkadija said: Ovi smradovi sa RTS-a pustili sinoć 9.epizodu Nečiste krvi, a večeras će 10. Kad bi nekada poštovali neki red. Ajde srećom imamo vraćanje unazad. Slobodno mogu reći da je epizoda Sofka, nešto najbolje što je snimljeno u Srbistanu u ovom veku, a i pre. Mučnina u stomaku koja ne prolazi. Scena kada njen otac broji dukate, 10 sekundi ljudskog dna, onog kala iz koga nikada nismo ispuzali. Ova serija i serija Vuk Karadžić i pokrili smo ceo 19. vek. Bandićeva izvedba u ovoj seriji spada u antologijske i tek će se pričati o njoj Ali ovakva serija mora da ima najmanje tri sezone i svaka sezona najmanje 6 epizoda .To bi rešilo dosta stvari A nije da se nije moglo na kakve sve gluposti troše pare 1
nisam ja Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 scenosled tragedija. baš mučno za gledanje. eto bar je kraj izneverio očekivanja. krv.
April Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 Bandović je Cica Perović za ovaj vek i malo više; naučio je da se postavi ka kameri i da rešava kadar jednim gestom bez reči i glumatanja. Nekad je takvih moglo da se bira, u liku Vuisića, Perovića ili Božovića, danas smo presrećni što imamo ovog jednog. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 9
James Marshall Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 Joj meni još uvijek u glavi ona neprijatnost od njegovog bosanskog akcenta u seriji Ono kao ljubav, jeste poslije toga izrastao, ali ono je bio živi očaj i transfer blama.
Arkadija Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 5 minutes ago, April said: Bandović je Cica Perović za ovaj vek i malo više; naučio je da se postavi ka kameri i da rešava kadar jednim gestom bez reči i glumatanja. Nekad je takvih moglo da se bira, u liku Vuisića, Perovića ili Božovića, danas smo presrećni što imamo ovog jednog. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk Bukvalo sam isto pomislila i isto mi je Cica Perović bio pred očima. 1
Milošica Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 17 minutes ago, James Marshall said: Joj meni još uvijek u glavi ona neprijatnost od njegovog bosanskog akcenta u seriji Ono kao ljubav, jeste poslije toga izrastao, ali ono je bio živi očaj i transfer blama. Meni je ta serija gilti pležr. 1
Jimmy Kowalski Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 1 minute ago, Milošica said: Meni je ta serija gilti pležr. Bandovic kao Braca tu ubedljivo najjaci lik.. 1
James Marshall Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 Kakav je ovo forum, od ljudi koji ne vole Tool i Block out do ljubitelja OKLJ, neka cvijeta stotinu cvjetova 1 1
Milošica Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 47 minutes ago, James Marshall said: Kakav je ovo forum, od ljudi koji ne vole Tool i Block out do ljubitelja OKLJ, neka cvijeta stotinu cvjetova Budi ponosan na širinu.
stajebrebilo Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 Kako vam se cini Čudne ljubavi ? Meni malo bljak, gomila likova, dijalozi tanki, predvidljivi...
James Marshall Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 6 minutes ago, Milošica said: Budi ponosan na širinu. Kao što rekoh, neka cvjeta stotinu cvjetova
gospa buba Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 Joj meni još uvijek u glavi ona neprijatnost od njegovog bosanskog akcenta u seriji Ono kao ljubav, jeste poslije toga izrastao, ali ono je bio živi očaj i transfer blama. nama nekima npr nije bilo strashno sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Recommended Posts