morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 ali downtown uz odjavnu spicu u epizodi pravljenoj da lici na lost
slepa živana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) 4 hours ago, Ros said: usrace po obicau. to ja onako na nevidjeno ja sam mislila da je ona sinoć bila zadnja nešto sam razmišljala o tom problemu scenarija... nije loša priča, kao sinopsis, nego su dijalozi užas blagi. mislim da bi bila genijalna da je rađena kao nemi film. bez dijaloga. i glumci su odlični dok ne progovore. edit. plus je i muzika super Edited October 19, 2021 by slepa živana 1
morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 meni dijalozi nisu losi ali mi je montaza, prelaz is scene u scenu, cesto krs 2
Reaktor Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) sve mogu da im oprostim, ali akcione scene... o majko božja, anđeli s neba toliko ne umeju da ih snime, da ne znam zašto i pokušavaju. mogli su lepo kao u nemim filmovima, izaberu neki fini font i napišu: Inpektorka Kljun vozi devojčicu u bolnicu i za dlaku izbegava sudar sa jedinim vozilom na putu, u pripizdini gde nema žive duše, usred bela dana... Edited October 19, 2021 by Reaktor 1 5
pbg12345 Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 jeste osma epizoda sa jedne strane ok, ali sa druge Spoiler da ga malo ne zakomplikovase sa sonjom, kristijanom i martom i poznastvom iz tog vremena onda ona nije slucajno dospela u suboticu u sadasnjem vremenu jel se kristijan seca nje ko ono visi na kraju epizode
morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) nista tu nije nekonzistentno u prici, a to bi trebalo da je kriterijum, pa ko koliko fantastike i sl voli mane su po meni drugdje, dinamika u prvih sest epizoda je traljava, montaza u pocetku bas tezak krs koji unizava pricu ali poslije osme, svakako je svima preporucujem za gledanje, svidja mi se prikaz bespuca povijesne zbilje i smatram ga vaznim, ova posljednja epizoda kada se svede na nefantasticnu formu je teska drama i realnija od realizma Edited October 19, 2021 by morgana 1
fusion_ Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Rijaliti se snima negde oko Banjaluke, to sam čuo. To jest, probno snimanje je u toku.
steins Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Meni Kljun postao opasno glup. Sve su izmešali, i sve su umešali. Aman bre. Od psihijatara, emigranata, grupe 69, Amerikanaca, droga, politika, 5 oktobar, rat u jugoslaviji, .....ma sve
morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 jel se to Spoiler objesio zgodjusni julijan ili ko?
pbg12345 Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 3 minutes ago, morgana said: jel se to Reveal hidden contents objesio zgodjusni julijan ili ko? pa i ja to pitao i da meni deluje tako ja sad nesto niam siguran da li je ovo sto sam ja pogledao na netu ista 8 epizoda 1
Gylfi Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Au jebem ti montažu, kad god se zakuva i treba da te rokne scena, oni useru. Očajni rezovi i prelazi, izbaci me iz ekrana skroz i ne mogu da se primim. Dijalozi takođe nisu pomogli. Jako šteta za ovu osmu, jer super izgledaju boje, atmosfera, svetlo i kadrovi u većini snova/sećanja koji su rađeni u 1:1. Muzika odlična.
El Guapo Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Jel Dragoljub Ljubičić onaj što je malu uzeo kod sebe nakon što se otac obesio?
fusion_ Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Jel Dragoljub Ljubičić onaj što je malu uzeo kod sebe nakon što se otac obesio?Jeste
Recommended Posts