June 16, 20204 yr Nisam imala pojma ko je Leon Lučev, pa sam ga potražila na netu. Svakako da je više nalik Meštoroviću, nego Nikola Kojo. Ne mogu njega da zamislim u tom liku. Lutkić je no comment.
June 16, 20204 yr Author Milan Marić možda glumi Tomu Zdravkovića u bjelinom filmu Tomma:blink:Meni je to promašaj, ovako "na neviđeno" ... Shiit has hit the fan
July 24, 20204 yr On 16.6.2020. at 21:41, Fakundo Sava said: Milan Marić možda glumi Tomu Zdravkovića u bjelinom filmu Tomma a i silvana im vise vuce na radmilu karaklajic Edited July 24, 20204 yr by Matilda Ivancic
July 24, 20204 yr A ja kucam ko je Marko Gvero,nisam imao pojma,prvi put čujem za čoveka mešam ga sa onim drugim i onim trećim debelim.Facepalm A Tomma i Silvannah ko Robert deNIro i Brižitka Bardo
July 26, 20204 yr Author Meni najbolja domaća serija od ovih novijih.Čak bih rekao i dosta potcenjena.Meni ta a i Grupa. Besa je daleko ispred... .... Shiit has hit the fan!
July 27, 20204 yr +1 Po mom nebitno mišljenju, Besa je najbolja serija s ovih prostora u novijoj istoriji
July 27, 20204 yr BesaGrupaDrz.sluzbenikTim redom, s tim da je sluzbenik hajpovan na americke serije tog tipa, prve dve su mnogo zivotnije, realnije Sent from my SM-J510FN using Tapatalk