Boycie Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Trljaju ruke proizvođači zastava, memoranduma, vizit karti i slično, treba skidati tu jednu zvezdicu. Broj zvezda na EU zastavi nema veze da brojem članica.
hazard Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Trljaju ruke proizvođači zastava, memoranduma, vizit karti i slično, treba skidati tu jednu zvezdicu. Pa ne treba, broj je fiksiran na 12 i ako je odavno broj clanova presao 12 :P (sada tih 12 zvezdica vise nije 12 drzava, nego ima kao neku drugu tralala simboliku). To ti je taj nemacki praktisch-logisch mentalitet
Eraserhead Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Јашта само ти и твоји дегенерисани послодавци шта је добро за народ. Ви сте оно надљуди. Bar znam na koji univerzitet dete necu slati.
Mr.Mxyzptlk Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 koliko britanaca u briselu i diljem eu ostaje bez posla? jel da kupujemo funtu?
porucnik vasic Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Bar znam na koji univerzitet dete necu slati. Па онда што се пачаш у оно што не разумеш и што је најгоре покушаваш да наметнеш своје мишљење као какву догму?
jms_uk Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Evo care, za tebe i za ostale :) http://skillshortages.immigration.govt.nz/ Hvala, mada nema nista za mene :(
jms_uk Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 koliko britanaca u briselu i diljem eu ostaje bez posla? Nadam se da ce bar jedan MEP da da otkaz.
MancMellow Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Ti bas imas neki pik na te Dance Ako ti Angli i Juti ne valjaju, sta bi ti, Sase? Znaci germanofil ko Tribun :D Sasi su ok, Bavarci ne valjaju ^_^ Inace, jbg. Ali dobro, svi znamo ste se radi u EU kad ne prodje jedan referendum
porucnik vasic Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Evo care, za tebe i za ostale :) http://skillshortages.immigration.govt.nz/ Да ли да долазим?
porucnik vasic Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Sasi su ok, Bavarci ne valjaju ^_^ Inace, jbg. Ali dobro, svi znamo ste se radi u EU kad ne prodje jedan referendum Јебеш вољу народа, то је ионако полупизам.
Eraserhead Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 (edited) Па онда што се пачаш у оно што не разумеш и што је најгоре покушаваш да наметнеш своје мишљење као какву догму?O cemu ti uopste pricas? Moram ti se obratiti recima jednog Curkovica Edited June 24, 2016 by Eraserhead
MancMellow Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Јебеш вољу народа, то је ионако полупизам. Ma ne, nije. Nego ne odnosi se samo na UK. Napisao sam pre nekoliko dana - ne mogu da se setim nijednog drzavnog projekta, pa ni labavo federalnog, koji je nastao dobrovoljnim samodemisioniranjem svih prethodnih nosilaca suvereniteta na toj teritoriji + sa punim narodnim legitimitetom svih partikulariteta, i striktno po unapred utvrdjenim pravilima.. To se jednostavno ne desava, ili se mozda nekad negde desilo jednom al ne znam kada. To prosto nece moci tako kako su zamislili.
porucnik vasic Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 O cemu ti uopste pricas? Moram ti se obratiti recima jednog Curkovica То је то, Ћурковић, Хилари Клинтон, горостаси политичке мисли.
Arkadija Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Nisam verovala da ću se ujutru probuditi u izmenjenom svetu. ????
Recommended Posts