Jump to content
IGNORED

BrExit?

jms_uk

Recommended Posts

Posted

Trljaju ruke proizvođači zastava, memoranduma, vizit karti i slično, treba skidati tu jednu zvezdicu.

Broj zvezda na EU zastavi nema veze da brojem članica.
Posted

Trljaju ruke proizvođači zastava, memoranduma, vizit karti i slično, treba skidati tu jednu zvezdicu.

Pa ne treba, broj je fiksiran na 12 i ako je odavno broj clanova presao 12 :P (sada tih 12 zvezdica vise nije 12 drzava, nego ima kao neku drugu tralala simboliku).

To ti je taj nemacki praktisch-logisch mentalitet :fantom:

Posted

Јашта само ти и твоји дегенерисани послодавци шта је добро за народ. Ви сте оно надљуди.

Bar znam na koji univerzitet dete necu slati.

Posted

koliko britanaca u briselu i diljem eu ostaje bez posla?

jel da kupujemo funtu?

Posted

Bar znam na koji univerzitet dete necu slati.

Па онда што се пачаш у оно што не разумеш и што је најгоре покушаваш да наметнеш своје мишљење као какву догму?  

Posted

koliko britanaca u briselu i diljem eu ostaje bez posla?

Nadam se da ce bar jedan MEP da da otkaz.

nigel-farage.jpg

Posted

Ti bas imas neki pik na te Dance :fantom:

Ako ti Angli i Juti ne valjaju, sta bi ti, Sase? Znaci germanofil ko Tribun :fantom: :D

Sasi su ok, Bavarci ne valjaju  ^_^

Inace, jbg. Ali dobro, svi znamo ste se radi u EU kad ne prodje jedan referendum  :fantom:

Posted

Sasi su ok, Bavarci ne valjaju  ^_^

Inace, jbg. Ali dobro, svi znamo ste se radi u EU kad ne prodje jedan referendum  :fantom:

Јебеш вољу народа, то је ионако полупизам. :fantom:

Posted (edited)

Па онда што се пачаш у оно што не разумеш и што је најгоре покушаваш да наметнеш своје мишљење као какву догму?

O cemu ti uopste pricas?

Moram ti se obratiti recima jednog Curkovica

Edited by Eraserhead
Posted

Јебеш вољу народа, то је ионако полупизам. :fantom:

Ma ne, nije. Nego ne odnosi se samo na UK. Napisao sam pre nekoliko dana - ne mogu da se setim nijednog drzavnog projekta, pa ni labavo federalnog, koji je nastao dobrovoljnim samodemisioniranjem svih prethodnih nosilaca suvereniteta na toj teritoriji + sa punim narodnim legitimitetom svih partikulariteta, i striktno po unapred utvrdjenim pravilima.. To se jednostavno ne desava, ili se mozda nekad negde desilo jednom al ne znam kada. To prosto nece moci tako kako su zamislili. 

Posted

O cemu ti uopste pricas?

Moram ti se obratiti recima jednog Curkovica

То је то, Ћурковић, Хилари Клинтон, горостаси политичке мисли.

Posted

Nisam verovala da ću se ujutru probuditi u izmenjenom svetu. ????

• Create New...