Jump to content

Featured Replies

Nikola S kaže da "Škotska vidi svoju budućnost kao deo EU"

Radosni brexitovci nek masu union jackom dok jos mogu, jer imam osecaj da se ta zastava nece jos dugo vijoriti.

Osim u cosku australijske, novozelandske i ontarijske zastave, kao istorijski relikt.

• Replies 5.4k
  • Views 488.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Meni će večno ostati u sećanju reportaža, mislim, Channel 4 newsa, gde intervjuišu nekoliko bogatih engleskih penzosa u njihovim vilama na južnoj obali Španije (inače, nekoliko delova španske obale pr

• Srećna vam sloboda junaci

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Prosečan Englez najviše jede jelo koje je izglasano za tradicionalni britanski dish, tj. chicken tikka masala. Ne mogu reći da ne podržavam

Posted Images

Posao = projekat, ne radno mesto.

Ma jasno mi je. Ali ako ode vise projekata, ode i par radnih mesta...tako to obicno biva. Ne nuzno kod tebe, ali u drugim firmama.

A mučenim Škotima su pre manje od dve godine govorili da moraju da ostanu u UK da bi ostali u EUniji :(

• Author

Ali ako ode vise projekata, ode i par radnih mesta...tako to obicno biva. Ne nuzno kod tebe, ali u drugim firmama.

Vrlo moguce i kod nas :(

Vidim da je standardni brexit sentiment "working people are fed up". To je mozda tacno, ali working people ce ovde prvi i najvise da najebu, samo sto toga nisu svesni.

Ko ih je@e, samo su za to glasali, ne? :) 

naravno

putuj igumane, ne brini za manastir

možda bih se zabrinuo da smo mi na pred samim ulazkom u eu, ovako...

jedino se nadam da će brexit pokrenuti nekakvu reformu eu administracije i unije kao takve

Неће. Та екипа је једноставно неспособна за било шта смислено и у циљу оних који су их изабрали. 

Radosni brexitovci nek masu union jackom dok jos mogu, jer imam osecaj da se ta zastava nece jos dugo vijoriti.

Osim u cosku australijske, novozelandske i ontarijske zastave, kao istorijski relikt.

Што плачеш толико?

• Author

@dragance sta su trenutno deficitarna zanimanja kod vas? :D

Што плачеш толико?

Kao verni podanik Nj.K.V. Elizabete II tuzan sam zbog predstojeceg raspada njenog glavnog kraljevstva ;)

Nije problem ni UK u EU ni van. Ono sto je problem je nagovestaj vremena straha i populizma.

Јашта само ти и твоји дегенерисани послодавци шта је добро за народ.  Ви сте оно надљуди.

Izgubi EU jednu zemlju, ali dobi 2: ITV reporting that Sinn Fein calling for new vote on united Ireland.

Scotland 'sees its future as part of the EU': First Minister

Izgubi EU jednu zemlju, ali dobi 2: ITV reporting that Sinn Fein calling for new vote on united Ireland.

Scotland 'sees its future as part of the EU': First Minister

Јакако никад јача ЕУ.

Trljaju ruke proizvođači zastava, memoranduma, vizit karti i slično, treba skidati tu jednu zvezdicu.