hazard Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Nikola S kaže da "Škotska vidi svoju budućnost kao deo EU" Radosni brexitovci nek masu union jackom dok jos mogu, jer imam osecaj da se ta zastava nece jos dugo vijoriti. Osim u cosku australijske, novozelandske i ontarijske zastave, kao istorijski relikt.
hazard Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Posao = projekat, ne radno mesto. Ma jasno mi je. Ali ako ode vise projekata, ode i par radnih mesta...tako to obicno biva. Ne nuzno kod tebe, ali u drugim firmama.
Prospero Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 A mučenim Škotima su pre manje od dve godine govorili da moraju da ostanu u UK da bi ostali u EUniji :(
jms_uk Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Ali ako ode vise projekata, ode i par radnih mesta...tako to obicno biva. Ne nuzno kod tebe, ali u drugim firmama. Vrlo moguce i kod nas :(
iDemo Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Vidim da je standardni brexit sentiment "working people are fed up". To je mozda tacno, ali working people ce ovde prvi i najvise da najebu, samo sto toga nisu svesni. Ko ih je@e, samo su za to glasali, ne? :)
porucnik vasic Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 putuj igumane, ne brini za manastir možda bih se zabrinuo da smo mi na pred samim ulazkom u eu, ovako... jedino se nadam da će brexit pokrenuti nekakvu reformu eu administracije i unije kao takve Неће. Та екипа је једноставно неспособна за било шта смислено и у циљу оних који су их изабрали. Radosni brexitovci nek masu union jackom dok jos mogu, jer imam osecaj da se ta zastava nece jos dugo vijoriti. Osim u cosku australijske, novozelandske i ontarijske zastave, kao istorijski relikt. Што плачеш толико?
jms_uk Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 @dragance sta su trenutno deficitarna zanimanja kod vas? :D
hazard Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Што плачеш толико? Kao verni podanik Nj.K.V. Elizabete II tuzan sam zbog predstojeceg raspada njenog glavnog kraljevstva ;)
porucnik vasic Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Nije problem ni UK u EU ni van. Ono sto je problem je nagovestaj vremena straha i populizma. Јашта само ти и твоји дегенерисани послодавци шта је добро за народ. Ви сте оно надљуди.
dragance Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 @dragance sta su trenutno deficitarna zanimanja kod vas? :D Evo care, za tebe i za ostale :) http://skillshortages.immigration.govt.nz/
barrcode Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Izgubi EU jednu zemlju, ali dobi 2: ITV reporting that Sinn Fein calling for new vote on united Ireland. Scotland 'sees its future as part of the EU': First Minister
porucnik vasic Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Izgubi EU jednu zemlju, ali dobi 2: ITV reporting that Sinn Fein calling for new vote on united Ireland. Scotland 'sees its future as part of the EU': First Minister Јакако никад јача ЕУ.
Sammael Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Trljaju ruke proizvođači zastava, memoranduma, vizit karti i slično, treba skidati tu jednu zvezdicu.
papapavle Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Nadrealisti, kao i obicno, ispred svog vremena... https://youtu.be/KC6MNenVqwU
Recommended Posts