Dr Arslanagić Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Pa ne, priroda je na severu Engleske predivna. Hrastove šume, njive, pašnjaci, ima stoke puno. ali su gradovi, ako se izuzme High Street, uglavnom raspad.
Kampokei Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ljudi, Swansea. Ja sam danima bio u soku posle dvodnevne posete. Srpski gradovi, makar ovi preko 50-100k ljudi su bastioni optimizma u odnosu na Swamsea.
hazard Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 srbija je hladnija zimi definitivno Jeste, ali zato je daleko toplija leti. Tj. zapravo postoji nešto što se letom može nazvati. Zajebi te srednje-evropske i severno-evropske lokalitete gde iz srpske vizure vlada večiti novembar i mart. To 5 stepeni u januaru i kiša, i 15 stepeni u julu i kiša sam iskusio u nizu nekoliko godina, užas totalni. Radije ga menjam za toronćanski -25 zimi i +35 leti. Da ne pričamo već o manjku dnevne svetlosti zimi po tim severima raznoraznim. Nek je 'ladno brate, ali bar nek nije nonstop mrkli mrak.
Tribun_Populi Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Jeste, ali zato je daleko toplija leti. Tj. zapravo postoji nešto što se letom može nazvati. Zajebi te srednje-evropske i severno-evropske lokalitete gde iz srpske vizure vlada večiti novembar i mart. To 5 stepeni u januaru i kiša, i 15 stepeni u julu i kiša sam iskusio u nizu nekoliko godina, užas totalni. Radije ga menjam za toronćanski -25 zimi i +35 leti. Da ne pričamo već o manjku dnevne svetlosti zimi po tim severima raznoraznim. Nek je 'ladno brate, ali bar nek nije nonstop mrkli mrak. Mediterancu ^_^
hazard Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Mediterancu ^_^ Ma ne, mi iz Srbije smo iz te zlatne zone izmedju mediteranske vrucine i germanske depresije vidi mapu koju sam okacio na odgovarajucem topiku na Drustvu
MancMellow Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Jeste, ali zato je daleko toplija leti. Tj. zapravo postoji nešto što se letom može nazvati. Zajebi te srednje-evropske i severno-evropske lokalitete gde iz srpske vizure vlada večiti novembar i mart. To 5 stepeni u januaru i kiša, i 15 stepeni u julu i kiša sam iskusio u nizu nekoliko godina, užas totalni. Radije ga menjam za toronćanski -25 zimi i +35 leti. Da ne pričamo već o manjku dnevne svetlosti zimi po tim severima raznoraznim. Nek je 'ladno brate, ali bar nek nije nonstop mrkli mrak. Znači duplo golo Nije (bar M'cr) uopšte kišan decembar-januar. Sad lupam, nemam statistiku, ali lični utisak je da su to meseci sa najmanje padavina (kažem - M'cr)
MancMellow Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 kažem ti - po torijevskim standardima uebercool :D
Ivo Petović Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Jbt, koja razlika u izveštavanju Guardiana i Telegrapha. Po Guardianu sve se raspada, dok u Telegraphu nisam ni našao vest o današnjem survavanju Funte. Je l Guardian proLabour ili LibDems?
Recommended Posts