Tribun_Populi Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Ovo sve pisem zabave radi, nista od toga se nece desiti. Ma naravno, malo nepotrebnog znanja nikad nije na odmet, nego meni fascinantno koliko je to druga dimenzija u odnosu na kontinent. Zato i pitam.
MancMellow Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Da, izgleda: Edit: čekaj, što u ostavci, jel to formalno podneta ostavka ili ju je on kolokvijalno najavio Tacno, trebalo bi da ju je samo najavio
Prospero Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 parlamenta. tu nema zbora. parlament definitivno moze da izglasa da se ne triggeruje article 50. u teoriji moze da donese i act po kome je vrednost odrzanog referenduma savetodavna. Ovo sve pisem zabave radi, nista od toga se nece desiti. Korbin danas: He said: "The referendum has taken place, a decision has been made, I think we have got to respect that decision and work out our relationship with Europe in the future."
MancMellow Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 A sta ce se desiti? e to vec ne znam :D to niko ne zna
MancMellow Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Korbin danas: 43 godine sklapanja ugovora. dok to rascivijaju ima samo time i skotskom da se bave naredne 2-3 godine.
MancMellow Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Your humble opinion? 95% obavestice EC. Ako hoce da napakosti BoJou obavestice sto pre. Pa nek ovaj ili ko vec gledaju sta ce kad "sat" pocne da otkucava
Prospero Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Pa da A i brzo će interni politički odnosi da dođu u prvi plan
Dr Arslanagić Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Liberal Democrats pledge to ignore referendum result and keep Britain in the EU
bradilko Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 e to vec ne znam :D to niko ne znajasno da se ne zna.nadam se da ce skupcina "ponistiti" referendum.bilo bi korisno za sve.jebo europu bez engleza.neka malo podviju rep i teraju dalje.oprostice im angela ovaj "ispad"a skoti ne trebaju referendum.ostali su tamo gde su bili,zar ne?ima li njihov parlament kakva ovlascenja?
MancMellow Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 ovo ipak može da se zakuva... Mozda to LDP samo utvrdjuje svoje pozicije u nastajucoj "Drugoj Engleskoj"
Sestre Bronte Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 ne mogu da verujem šta čitam ovde, glasanja nisu važna ako nam se ne sviđa rezultat i to u uk
MancMellow Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 jasno da se ne zna.nadam se da ce skupcina "ponistiti" referendum.bilo bi korisno za sve.jebo europu bez engleza.neka malo podviju rep i teraju dalje.oprostice im angela ovaj "ispad" a skoti ne trebaju referendum.ostali su tamo gde su bili,zar ne?ima li njihov parlament kakva ovlascenja? Pa postoji Devolution Act, ne znam sad sta tacno pise...
Recommended Posts