Zli Gli Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Nije bio penal ali po sansama nismo nista gori do sad, cak naprotiv. Jedino sto imam utisak da oni ovo rutinski odradjuju, dali gol iz nase greske i sad ih boli paja, dobro se brane a u napadu sta bude. Tesko cemo mi ovde do izjednacenja, jako tesko. Op, evo ga, Kocic majstorski Edited February 11, 2016 by Zli Gli
sekretar Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Kako nam se zvao onaj badza što je ranije bio kapiten ne mogu da se setim . Kad god sam gledao bio najgori, delovalo je da igra zato što je njegova lopta Da se nije prezivao Pavićević ili tako nešto. Djura Pavicevic, da je samo lopta bila njegova, vec bio ceo savez oko malog fudbala U pomenutoj studiji MUP Srbije, koja je završena proleća 2001. pominje se da su pripadnici "voždovačkog klana" Miodrag Mija Baškalović, Vladan Kontić Konta, Srđan Kačavenda, Milan Bogdanović Miško, Bojan Pavićević Đura, Boško Raca i Aleksandar Petrović Aca. Edited February 11, 2016 by sekretar
katamaran Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Bilo bi zanimljivo slusati ovog komentatora da prenosi neki iole bitan sport.
CerdicLeboeff Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Још један дунстер Коцић тактички дисциплиновано даје гол...
elementary Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Jebio ga penal više Sad će još jedan . Počeli da se gube , naši su. Edited February 11, 2016 by elementary
levi Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nisu ovi Rusi nikakvi vanzemaljci šta vam je. Sami smo im dali šansu za gol, inače bi lagano ovo privodili na našu stranu
Jozef K. Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Vratiše ovog golmana što čudesno brani. Kocić je majstorčina.
Recommended Posts