February 11, 20169 yr Руси имају дужу клупу, искуснији су, тактички супериорнији и поврх свега бржи су. Генерално говорећи, ми смо спори у сваком фудбалском контексту.
February 11, 20169 yr Lep primer tehnike po kojoj smo poznati, prijem lopte našeg kapitena posle koga smo primi gol
February 11, 20169 yr Lep primer tehnike po kojoj smo poznati, prijem lopte našeg kapitena posle koga smo primi golТо је лијеп примјер чврсте и дисциплиноване игре. Капитен је показао са оном асистенцијом против Украјине колико је не зна.
February 11, 20169 yr (bilo koji ozbiljan tim) имају дужу клупу, искуснији су, тактички супериорнији и поврх свега бржи су. Генерално говорећи, ми смо спори у сваком фудбалском контексту. Ne znam odakle mi to zvuci poznato :) via Tapatalk
February 11, 20169 yr nema ni govora o jedanestercu sta histerise ovaj Edited February 11, 20169 yr by katamaran
February 11, 20169 yr Plačnim glasom, zašto sudija iz engleske nije svirao penal :D Ne znam da li ovde ima žuti za simuliranje, ali ovo je bio smešan pokušaj Edited February 11, 20169 yr by levi
February 11, 20169 yr Vec je padao, nije dobro postavio nogu a golman je iskusno odradio.. Inviato dal mio U65GT utilizzando Tapatalk
February 11, 20169 yr Судија говедо. Plačnim glasom, zašto sudija iz engleske nije svirao penal :D Ne znam da li ovde ima žuti za simuliranje, ali ovo je bio smešan pokušaj Перић не зна... Edited February 11, 20169 yr by CerdicLeboeff
February 11, 20169 yr Kako nam se zvao onaj badza što je ranije bio kapiten ne mogu da se setim . Kad god sam gledao bio najgori, delovalo je da igra zato što je njegova lopta Da se nije prezivao Pavićević ili tako nešto.