CerdicLeboeff Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 (edited) Нашим играчима није проблем техника са лоптом... ми смо тактички и стратешки незрели што се тиче фудбала. Овдје има више прилика да луцидност дође до изражаја, као синоћ. Украјинци су играли шаблонски, а ми тврдо, а на мменте је долазила инспирација надареним играчима. Edited February 9, 2016 by CerdicLeboeff
JohnnyD Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Vrlo prosto - Nemacku, Englesku.. ne zanima ovaj sport, pored velikog fudbala (u Nemackoj se cak igra drugi vid malog fudbala, sa martinelama na vestackoj travi).
levi Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Kazakstan izgleda bez golmana koji im je pola tima u 1/2 finalu protiv Španije
Korki Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 kakvo je sranje ovo sa brazilcima. u jednom trenutku sam pomislio da gledam sao paolo protiv fluminensea. jel zna neko sta je sa npr nemackom, francuskom i holandijom u futsalu. meni cudno da oni nemaju dovoljno dobro reprezentaciju za evropsko prvenstvo. Зато што су германи велики креативци, томе може само да се диви middleclass, нашприца се па трчи . Мада је то поштеније него ли да имаш 10 бразилаца у тиму.
MiddleClass Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Ko je ovaj korki sto me zajebava? Kakvo je ovo masovno mjenjanje nikova ljudi sto pisu na sportu? Jeste, svima vam je rl identitet ugrozen kako da ne.
Segundo Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Vrlo prosto - Nemacku, Englesku.. ne zanima ovaj sport, pored velikog fudbala (u Nemackoj se cak igra drugi vid malog fudbala, sa martinelama na vestackoj travi).Uuu kakav flashback od nekih 20ak godina i traženje satelitske antene i DSF-a, te čekanje prenosa Zvezde na jednom od pomenutih turnira, te osvojeno treće mesto. Hvala na tome, potpuno sam potisnuo iz sećanja. [emoji4] Koju godinu pre i posle toga gledao više takvih, obično pred samu sezonu. Znali su Bundesligaši da igraju i u veoma jakim sastavima, pa čak i sa zvezdama svojih ekipa. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Meazza Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 (edited) mi smo bas poznati po madjionicarima Nego po cemu smo poznati? Sigurno ne po disciplini, taktici i kondiciji. A ako se nesto ne svidja Svabama i Englezima, to samo govori da je stvar do jaja. ^_^ Edited February 9, 2016 by IndridCold
levi Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Po disciplini, taktici i fizici. Tako smo došli do polufinala
Meazza Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Po disciplini, taktici i fizici. Tako smo došli do polufinala Po tome sigurno nismo "poznati".
189- Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 pa nismo uopste igrali bog zna kako leprsavo nego cekali svoje sanse i tako davali golove. igramo bas disciplinovano i fizicki jako.
Moća Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Uuu kakav flashback od nekih 20ak godina i traženje satelitske antene i DSF-a, te čekanje prenosa Zvezde na jednom od pomenutih turnira, te osvojeno treće mesto. Hvala na tome, potpuno sam potisnuo iz sećanja. [emoji4] Koju godinu pre i posle toga gledao više takvih, obično pred samu sezonu. Znali su Bundesligaši da igraju i u veoma jakim sastavima, pa čak i sa zvezdama svojih ekipa. Sent from my SM-G900F using Tapatalk +1
MiddleClass Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Uuu kakav flashback od nekih 20ak godina i traženje satelitske antene i DSF-a, te čekanje prenosa Zvezde na jednom od pomenutih turnira, te osvojeno treće mesto. Hvala na tome, potpuno sam potisnuo iz sećanja. [emoji4] Koju godinu pre i posle toga gledao više takvih, obično pred samu sezonu. Znali su Bundesligaši da igraju i u veoma jakim sastavima, pa čak i sa zvezdama svojih ekipa. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Hallenpokal valjda ili sam pobrkao i sjecam se da je Zvezda ucestvovala jednom ili dvaput. Na zimu je bio cini mi se. Spektakl!
Meazza Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 pa nismo uopste igrali bog zna kako leprsavo nego cekali svoje sanse i tako davali golove. igramo bas disciplinovano i fizicki jako. Slazem se, ali prosto ovde je fantastična tehnika preduslov svih preduslova, ne možeš samo disciplinom i snagom da računaš ni na šta. Za koga god da se nađe u prve četiri ekipe može sa sigurnošću da se kaže da su ljudi majstori lopte.
levi Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Tehnika koliko je neophodno, ali sigurno nismo poznati po tome
Recommended Posts