February 8, 20169 yr lud, čovek, lud... odlična utakmica, još su stigli onako "mediteranski" da se podnabadaju celo drugo poluvreme :)
February 9, 20169 yr И Шпанци и Португалци су играли прљаво, ипак Шпанци су гори за два реда величина. Драго ми је да је наша публика подржала Рикардиња. :)
February 9, 20169 yr pocket time bomb :ziga: ...tic-tac-tic-tac...boooom. Edited February 9, 20169 yr by Musky
February 9, 20169 yr Mozemo li im sta? Po mojoj slobodnoj proceni, Rusija je nesto slabija nego prethodnih godina - ne igraju vanserijski igraci Fukin i Pula, kao i cuveni sidras Cirilo. Mi smo, opet, nesto jaci, pa ako je ovde bilo gusto, moze i sad (jos igramo kuci).
February 9, 20169 yr kakvo je sranje ovo sa brazilcima. u jednom trenutku sam pomislio da gledam sao paolo protiv fluminensea. jel zna neko sta je sa npr nemackom, francuskom i holandijom u futsalu. meni cudno da oni nemaju dovoljno dobro reprezentaciju za evropsko prvenstvo.
February 9, 20169 yr Author Imaju slabu imaginaciju, dzabe im sto su "radnici"- ovo je ipak mesto za madjionicare Sent from my iPhone using Tapatalk