Arkadija Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Ja sve neću ništa da pišem protiv Naomi, jer je sezona mnogo bolja od prošle, ali baš je smorno kada se ona pojavi.
mustang Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Ma jebeni blm...useru gde stignu. Najgore od svega sto se tu vidi koliko je losiji glumac od ostalih.
Clem Fandango Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) Spoiler mnogo guraju te u poslednji momenat varijante, mislim da ih je bilo jedno 5 6 do sada, a verovatno još minimum jedna sledi u finalu sezone, što i ne bi bilo toliko problematično, da svi glavni likovi nemaju poprilično debeo plot armor, pa je teško osetiti neku tenziju kad unapred znaš da ovaj neće baciti amosa niz otvor od lifta, ili ga onaj doomsday lik izrešetati ili ona dvojica ubiti aleksa u njegovoj sobi ili holden startovati rocinante i eksplodirati itd., mislim ok poginuo je fred jonhson ili onaj muž od predsednice zemlje, ali ove glavne likove mislim da prečesto i nepotrebno stavljaju u neke naizgled bezizlazne situacije zarad pojačavanja napetosti, a znaš da im neće biti ništa... Edited January 31, 2021 by Clem Fandango
Arkadija Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Šta je bilo ono na kraju? Spoiler Ono dvoje sa Marsa, jel su se raspali prilikom prolaska kroz prsten ili su otišli u neku drugu dimenziju? Ili nešto treće?
mustang Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 (edited) Sta se desilo na kraju, u spojler, gledacu tek za dve nedelje... Jesu usrali? Ako su mi ubili robertu i kaminu i un lady a ostavili neomi krepavu da uzdise tacnu cu prestati da gledam... I wesa... Slatkis s misici i skrivene emocije Edited February 6, 2021 by mustang
Rowanoke Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 27 minutes ago, mustang said: Sta se desilo na kraju, u spojler, gledacu tek za dve nedelje... Jesu usrali? Ako su mi ubili robertu i kaminu i un lady a ostavili neomi krepavu da uzdise tacnu cu prestati da gledam... I wesa... Slatkis s misici i skrivene emocije najdosadnija sezona IKADA, nista se nije desilo 1
gone fishing Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 krenula je 6 sezona, prva epizoda je već na trafikama
mustang Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Nisu mogli kracu epizodu da naprave Bobi iz bek
Arkadija Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Jel sam ja dobro pročitala da je ovo poslednja sezona?
mustang Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 7 minutes ago, Arkadija said: Jel sam ja dobro pročitala da je ovo poslednja sezona? Dobro si procitala. Poslednja 1
pbg12345 Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 meni serija opet nekako zanimljiva, dosta dugo nije bila jedino sto imam bas solidan problem da spojim ovo sad i desavanja iz prve sezone, kao da nije ista serija mozda bih trebao pogledati ponovo
mustang Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 (edited) To nam je, sto nam je. Za sada sam zadovoljna. alergicna sam na scene u kojima je naomi (a i njen sin...a i njen picopevac bivsi) Amos zudim za takvim muskarcima danas na ekranu: em strejt, lep, zgodan, hrabar, nezan, lojalan, pazljiv..njegov lik se najvise prosirio u odnosu na prvu epizodu. U ovoj sezoni, sve zenske,osim naomi, su sjajne bas bad ass: bobby, camina, pa novinarka, pa ova mutant amosova i naravno avarasala Holden kao da spava nonstop. Nesto sa glumcem u rl nije ok. Lose izgleda, izgubio je na tezini, kao da je na dounerima nekim....da ne slutim. Nadam se da je okej. Edited December 20, 2021 by mustang
Arkadija Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Holden je baš prop'o, ko da je ozbiljno bolestan, nadam se da nije. Meni nedostaje Marsovac Aleks, on je bio super lik. Bobi mi je oduvek miljenica, kad u prethodnoj epizodi svi popadaju od sile ubrzanja, ona se šetka među njima kao po poljani. Avasarala oduvek ide na živce, ali da nje nema ko zna šta bi bilo sa Zemljanima, jbt neophodna je. Svi ostali su manje više dobri i daju šmek ovoj seriji.
mustang Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Aleksa sam skoro gledala u nekoj drami. I meni je bobi omiljena, jos one dve rupice na obrazima omg!
Filozof manijak Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Nisam pratio od 3.sezone ( i druge knjige). Šta se desilo s Aleksom?
Recommended Posts