MaErAkLoIJA Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Nisam ni sumnjao :D Strelce nemamo ? Nemamo... Jbg snadji se kako umes :D Ispod terena imas da prosiris statistiku ako te zanima ali nije nesto...
Constantin Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Nemamo... Jbg snadji se kako umes :D Moja životna priča ;)
Constantin Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Kraj 1:2 za nas Стрелци Роћко за 1:1....Дарко Булатовић за 2:1.
fetboj Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 iz daleke Kine gledamo strim u HD a ovde ni tekstualno pracenje nemamo. Stvarno smo debelo zaostali za svetom.
Constantin Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 iz daleke Kine gledamo strim u HD a ovde ni tekstualno pracenje nemamo. Stvarno smo debelo zaostali za svetom.
MaErAkLoIJA Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 PRVA PROVERA USPEŠNA:SAVLADAN NOVOSADSKI PROLETER SA 2:1 http://fkradnickinis.rs/prva-provera-uspesnasavladan-novosadski-proleter-sa-21/?lang=lat
merosina Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Jel mi jos uvek nismo registrovali Petra Petrovica (zbog blokade) ? Dobro se secam kada je Radan obecavao da ce pre nove da se skine blokada,jos jedna u nizu lazi predsednika.. A da govorim o onim 100 hiljada e za pojacanja,necu. Neozbiljan prelazni rok bas.. Rad doveo 8 pojacanja (ajde njima je i lako ,dbobili od Zvezde 1,5 miliona sto su im bili duzni). Vosa se silno pojacala (a i njima je lako),Cuka nije slabija (sa ovim omladincima i sa Radonjom moze da bude samo jaca). Sreca je ta sto je Borac puko i delimicno Javor. Ono kad sam vam pricao da ne mastate o Knezevicu iz PFC-a,kako ispada sad je i nekako realna opcija. Prelazni rok jos malo aut,a decko nije nasao inotrani aganzman.Ako ostane 6 meseci ce provesti u Teleoptiku (3 liga) na taj nacin moze da se peca. Zao mi je sto Trujica nismo privoleli,takodje sto ne obracaju paznju na Karaklajicaa....ali sta je tu je :)
Rumpelstiltskin Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Nebi Trujic doso u Nis tek tako, veruj mi ... vise od njega na Cair ispcovan je samo tatin sin ...
W.F.C. Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Trujic nece moci ove noci, a bilo bi nam dovoljno dva-trojica da pojacamo tim, al jbga. Nije jos sve gotovo, videcemo. Opet kazem, ko i na pocetku sezone, 6-7. mesto, neko od mladih da ispliva, da se pobedjuje kuci, da gledamo golove, da dobijemo konacno Partizan (imamo 3 meca u 3 meseca s njima, znaci sad ili nikad), Aca obecao i pobedu nad Zvezdom, i da zadrzimo Rastu. Videcemo na sta ce izadje u maju...
MaErAkLoIJA Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ako ga ja dobro racunam jos osam dana do kraja prelaznog roka ili ne???
Recommended Posts