W.F.C. Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ne znam da li Manca jos igra za Pirot da ga vratimo :D Onda mora i Pejcu vratimo, ne bivaju jedan bez drugog napred
Rumpelstiltskin Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 U pravu je gospon Matrix, oce da se izlupuju ovi iz Butasport, ko zna dal je tacno ...
Constantin Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 U pravu je gospon Matrix, oce da se izlupuju ovi iz Butasport, ko zna dal je tacno ... Jel ti priča' ja letos....ti mi ne veruješ...baš za Vošu i Roćka ;)
MaErAkLoIJA Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Jel ti priča' ja letos....ti mi ne veruješ...baš za Vošu i Roćka ;) Pa mi nismo ni znali da je Rocko tolko dobar ;)
ackonish Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Buta Sport piše sve što im neko javi. Ovo im je javio Goran Pavličić (fiktivni profil nekog navijača bliskom upravi) Ašćera pojma nema o ovome, a ni Marko nije baš upućen... Sutra ćemo znati više, kad budem pozvao Dunđerskog, koji je zadužen za transfere u Voši... Već neko vreme Voša prati Nikolu, ali nisam siguran da će ga baš sada uzeti.
Матрикс Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Спортски управо на KCN1. https://youtu.be/WAcY1i0XyiQ?t=5m45s
ackonish Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 U Kini ne mogu da brane strani golmani. Tu informaciju mi je dao Aca golman pre puta u Kinu...
Constantin Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Na stranu sve priče, ali Roćko je naša "9" i tako će da ostane. Nikakkav transfer nije na vidiku...za sada.
Матрикс Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Договорени противници у Пазови... http://fkradnickinis.rs/raspored-kontrolnih-utakmica-radnickog/
W.F.C. Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Dobri uslovi, dobri protivnici, tako da 'amin'...
Constantin Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Dobri uslovi, dobri protivnici, tako da 'amin'... Bačka pogotovu. Igraju odlično, upadaju u SL...
ackonish Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Tema je o fudbalskom klubu Radnički, kao i moje pitanje postavljeno legendi, ne znam zbog čega mi je obrisan post... Želim da znam, zbog čega sam banovan na zvaničnoj stranici fudbalskog kluba čije ime novi ova tema, jer za tako nečim nije bilo razloga. Smatram da pitanje nije offtopic i molim da mi se ne briše post, a ako jeste, obavestite me porukom.
MaErAkLoIJA Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Slabiji protivnici za pripreme a opet i ne mnogo slabiji. Rekao bih idealni protivnici za uigravanje napada. Mozda iz ovih par utakmica snimimo i nekog igraca u protivnickim redovima, nikad se ne zna???
Constantin Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Mudinski u Spartaku....kaže Butasport, ako im je za verovati.
Recommended Posts