Jump to content

FK Radnički Niš proleće 2016

Featured Replies

Спортски сад на бела ми управо.  :s_d:

Ne znam da li Manca jos igra za Pirot da ga vratimo :D

Onda mora i Pejcu vratimo, ne bivaju jedan bez drugog napred  :lol:

U pravu je gospon Matrix, oce da se izlupuju ovi iz Butasport, ko zna dal je tacno ...

U pravu je gospon Matrix, oce da se izlupuju ovi iz Butasport, ko zna dal je tacno ...

Jel ti priča' ja letos....ti mi ne veruješ...baš za Vošu i Roćka ;)

Jel ti priča' ja letos....ti mi ne veruješ...baš za Vošu i Roćka ;)

Pa mi nismo ni znali da je Rocko tolko dobar ;)

Buta Sport piše sve što im neko javi. Ovo im je javio Goran Pavličić (fiktivni profil nekog navijača bliskom upravi) Ašćera pojma nema o ovome, a ni Marko nije baš upućen... Sutra ćemo znati više, kad budem pozvao Dunđerskog, koji je zadužen za transfere u Voši... Već neko vreme Voša prati Nikolu, ali nisam siguran da će ga baš sada uzeti. 

12650476_10208670057250236_689683909_n_z

U Kini ne mogu da brane strani golmani. Tu informaciju mi je dao Aca golman pre puta u Kinu... 

Na stranu sve priče, ali Roćko je naša "9" i tako će da ostane. Nikakkav transfer nije na vidiku...za sada.

Dobri uslovi, dobri protivnici, tako da 'amin'...

Dobri uslovi, dobri protivnici, tako da 'amin'...

Bačka pogotovu. Igraju odlično, upadaju u SL...

Tema je o fudbalskom klubu Radnički, kao i moje pitanje postavljeno legendi, ne znam zbog čega mi je obrisan post... 

Želim da znam, zbog čega sam banovan na zvaničnoj stranici fudbalskog kluba čije ime novi ova tema, jer za tako nečim nije bilo razloga. Smatram da pitanje nije offtopic i molim da mi se ne briše post, a ako jeste, obavestite me porukom. 

Slabiji protivnici za pripreme a opet i ne mnogo slabiji. Rekao bih idealni protivnici za uigravanje napada. Mozda iz ovih par utakmica snimimo i nekog igraca u protivnickim redovima, nikad se ne zna???

Mudinski u Spartaku....kaže Butasport, ako im je za verovati.

Guest
This topic is now closed to further replies.