Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

Posted (edited)

Nastavljamo potragu. Meni je uvek važna istina a ne ljudi koji stoje iza nje. Pošto kažeš da gospodin Andrija čita, evo da ga pozdravim. 

Po tebi i Vidak čita forum i direktor marketinga... nije ni cudo sto nam klub u problemu, kad samo sede i prate sta ja pisem... to li su od Vucica naucili? 

Edited by ackonish
  • Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako vec citaju da ih podsetim da iz Partizana ne racunaju na Knezevica i da ne zna gde ce da igra. Ugovor mu istice na leto. Mozda i ako nemamo love uspemo da privolimo ovog igraca da nastupi za nas uz obostranu korist.

Posted

Ako vec citaju da ih podsetim da iz Partizana ne racunaju na Knezevica i da ne zna gde ce da igra. Ugovor mu istice na leto. Mozda i ako nemamo love uspemo da privolimo ovog igraca da nastupi za nas uz obostranu korist.

On bi puno značio, prodoran, brz...jedina mana mu je to što je malo,aj da kažem...nestašan :)

Posted

Doveli smo Petra Petrovica....cinimi se da on igra na toj poziciji ,ako se ne varam :)

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Posted

Naši momci su se uspešno "prizemili" nešto posle 21,00 č. na NT, i sada su na putu za NIš  :0.6:

Posted

Naši momci su se uspešno "prizemili" nešto posle 21,00 č. na NT, i sada su na putu za NIš  :0.6:

Ce li svracaju u Mrstane?  :ss1:

Posted

Ce li svracaju u Mrstane?  :ss1:

Pa nije dogovoren "čarter" let....redovna linija ;)

Posted

Pa nije dogovoren "čarter" let....redovna linija ;)

Cuti, dobro je. Ionako nikad nisam bio tamo.  :fantom:

Posted

Ja sam od ta paklena gostovanja bio samo u Vlasotince...

Posted

Ja sam od ta paklena gostovanja bio samo u Vlasotince...

Ja sam bijo samo kad su gostovali u moje selo  :s_d:

Posted

Doveli smo Petra Petrovica....cinimi se da on igra na toj poziciji ,ako se ne varam :)

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Igra na krilu kao i Pera ali mi bi doveli Peru i da je Zemlja ostao jer krila nikad nisu za bacanje. Lalatovic doveo jos trojicu na krilnim pozicijama a hoce jos nekolicinu, ludak...:D

Inace u kom klubu je Lalat bio kad iz njega ode on ga opustosi. Sad doveo jos dvojicu iz Borca :isuse: 

Posted

Nego, ce li preteknemo mi za playoff, a ?

Posted

Nego, ce li preteknemo mi za playoff, a ?

Хоћемо.  -_-

Posted

Мало се помиње и Раднички па ајде рек'о...

Untitled_zpsnru3gx4f.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...