Rumpelstiltskin Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Djole na desnom beku ......... Edited May 3, 2016 by Rumpelstiltskin
Матрикс Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Киша је лепо натопила терен у чачку, јављају репортери. Чука води на Брду. Мрка и Апостол само ротација.
Dali_man Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Ako nekog interesujem, ima prenos Chuka - Vosha na RTV
Rumpelstiltskin Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Ako nekog interesujem, ima prenos Chuka - Vosha na RTV Boli ne patka, ne igra brat Ascera
Dali_man Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Boli ne patka, ne igra brat Ascera Steta, ne bi se tad brinuo za konacan rezultat. Ovako Vojvodina moz i da preokrene
Rumpelstiltskin Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Ako je za verovati ovima na mozzartu, nije bas da ubivamo sa ofanzivu.
Dali_man Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 (edited) PU jbmt, opet posle kornera... Edited May 3, 2016 by Dali_man
Captain_Darling Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Штета, ово је била прилика да можда побегнемо Војводини бар још бод. Судећи по статистичким подацима ми ич не нападамо, делује да се и после примљеног гола то није променило. Опет полетесмо после добре две утакмице...
Rumpelstiltskin Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Штета, ово је била прилика да можда побегнемо Војводини бар још бод. Судећи по статистичким подацима ми ич не нападамо, делује да се и после примљеног гола то није променило. Опет полетесмо после добре две утакмице... I to je neki napredak, dosad smo poletali odma posle prve ;)
Captain_Darling Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 I to je neki napredak, dosad smo poletali odma posle prve ;) Могли су да нас наваде још мало па и трећу да одиграју како треба, мислим да би већ почели да се спремају пасоши за гостовање у првом колу квалификација за ЛЕ
Dali_man Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Штета, ово је била прилика да можда побегнемо Војводини бар још бод. Судећи по статистичким подацима ми ич не нападамо, делује да се и после примљеног гола то није променило. Опет полетесмо после добре две утакмице... Ajd sto nece pobegnemo Vojvodini, nego sto vratismo i Borac u igru za cetvrto mesto. Imaju najlaksi raspored + utakmicu manje.
Captain_Darling Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 И ево и Војводина изједначила. Биће ово брзи повратак у реалност после оне две добре утакмице на Чаиру. Али то не значи да било шта замерам момцима, само напред, борба до краја...
Recommended Posts