Jump to content

FK Radnički Niš proleće 2016

Featured Replies

Djole na desnom beku .........

Edited by Rumpelstiltskin

Киша је лепо натопила терен у чачку, јављају репортери. Чука води на Брду. 

Мрка и Апостол само ротација.

Screenshot_2016-05-03-17-52-53_zps1jp3er

• Author

Ako nekog interesujem, ima prenos Chuka - Vosha na RTV

Ako nekog interesujem, ima prenos Chuka - Vosha na RTV

Boli ne patka, ne igra brat Ascera  :fantom:

• Author

Boli ne patka, ne igra brat Ascera  :fantom:

Steta, ne bi se tad brinuo za konacan rezultat. Ovako Vojvodina moz i da preokrene  :fantom:

ko dobi zuti???

Гума

Ako je za verovati ovima na mozzartu, nije bas da ubivamo sa ofanzivu.

Primismo ga...

• Author

PU jbmt, opet posle kornera... :frust:

Edited by Dali_man

Штета, ово је била прилика да можда побегнемо Војводини бар још бод. Судећи по статистичким подацима ми ич не нападамо, делује да се и после примљеног гола то није променило. Опет полетесмо после добре две утакмице...  :unsure:

Штета, ово је била прилика да можда побегнемо Војводини бар још бод. Судећи по статистичким подацима ми ич не нападамо, делује да се и после примљеног гола то није променило. Опет полетесмо после добре две утакмице...  :unsure:

I to je neki napredak, dosad smo poletali odma posle prve ;)

I to je neki napredak, dosad smo poletali odma posle prve ;)

Могли су да нас наваде још мало па и трећу да одиграју како треба, мислим да би већ почели да се спремају пасоши за гостовање у првом колу квалификација за ЛЕ  :s_d:

• Author

Ajd sto nece pobegnemo Vojvodini, nego sto vratismo i Borac u igru za cetvrto mesto. Imaju najlaksi raspored + utakmicu manje.

И ево и Војводина изједначила. Биће ово брзи повратак у реалност после оне две добре утакмице на Чаиру. Али то не значи да било шта замерам момцима, само напред, борба до краја... :thumbsup:

Guest
This topic is now closed to further replies.