W.F.C. Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) 6-7 bodova ce nam trebati po meni za 4. mesto. Dakle dve pobede i jos makar bod. Sve je otvoreno, mislim da Borac sad ima samo teoretske sanse za proboj u vrh. Ako bi se odlepili u utorak na 4-5, pa i 3 boda prednosti u odnosu na Vojvodinu, bili bi na dobrom putu. Kalkulacija koliko hoces, da mi lepo ispratimo sta ce da se zbije... Edited April 29, 2016 by W.F.C.
Матрикс Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Али радост ватрогасаца и медицинског особља након другог гола, непроценљиво. :0.6:
Komandant Mark Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Na FK Radnički zvaničnom sajtu: Marjanović u plejofu na Belle amie - snimak. U 73. minutu Marjanović je postigao 600. gol u Super ligi ove sezone i 5000. od kada postoji Super liga. Ima nešto ;) http://fkradnickinis.rs/maestro-sale-i-igra-brojki-2/
MaErAkLoIJA Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) Ako izadjemo u evropu i prodamo Acka moja zelja na mestu golmana je ovaj decko. Slobodan na leto i nije u prvom planu kluba. http://www.transfermarkt.com/branimir-aleksic/profil/spieler/115860 i naravno skup za nas ;) Edited April 29, 2016 by MaErAkLoIJA
ackonish Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Mi već imamo golmana koji će uskočiti mesto Ace. Ivan Andrejević Konovalov.
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Istina li da Konovalov bolji golman od Ace ?
MaErAkLoIJA Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Mi već imamo golmana koji će uskočiti mesto Ace. Ivan Andrejević Konovalov. U timu mora da ima bar dva kvalitetna golmana plus sto se Konovalov jos nije dokazao. Tako da on moze da uskoci ali da li ce da se zadrzi to je vec drugo pitanje.
Komandant Mark Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 U timu mora da ima bar dva kvalitetna golmana plus sto se Konovalov jos nije dokazao. Tako da on moze da uskoci ali da li ce da se zadrzi to je vec drugo pitanje. Jovanović je iskoristio ukazanu priliku i s pravom je prvi golman. Konovalov je dobijao priliku na prijateljskim utakmicama i on se pokazao dobro. Jednom je čak i na prvenstvenoj utakmici zamenio Jovanovića. Da nije u planu da se zaradi neka lova na njemu verovatno bi posle incidenta sa Lakićem bio preseljen na klupu. Konovalov će biti dostojna zamena ako se proda Jovanović a daj bože da bude i bolji. Nije retko da ljudi govore da je izvrstan golman i možda bolji od Jovanovića i verovatno ima nečega što mi ne znamo. Iz mog ugla gledano ako bude jak kao AJ na ove bočne lopte nek ide odmah. Neće doveka Radoš da bude u petercu. Pročitao nas Lalatović i videli smo kako smo prošli. Kosanović se vratio na klupu Čačana.
MaErAkLoIJA Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Op cvrc.... http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga-plej-of/33790/milorad-kosanovic-ponovo-na-klupi-borca
MaErAkLoIJA Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Jovanović je iskoristio ukazanu priliku i s pravom je prvi golman. Konovalov je dobijao priliku na prijateljskim utakmicama i on se pokazao dobro. Jednom je čak i na prvenstvenoj utakmici zamenio Jovanovića. Da nije u planu da se zaradi neka lova na njemu verovatno bi posle incidenta sa Lakićem bio preseljen na klupu. Konovalov će biti dostojna zamena ako se proda Jovanović a daj bože da bude i bolji. Nije retko da ljudi govore da je izvrstan golman i možda bolji od Jovanovića i verovatno ima nečega što mi ne znamo. Iz mog ugla gledano ako bude jak kao AJ na ove bočne lopte nek ide odmah. Neće doveka Radoš da bude u petercu. Pročitao nas Lalatović i videli smo kako smo prošli. Kosanović se vratio na klupu Čačana. Ajd kako kazete... Onda da ne dovodimo Aleksica ;)
merosina Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 @Med livadski nemoj mi te talente iz OFK,molim te.Dobro tu je Cupic vredan i niko vise.Nikolica iz Jagodine trazi Standard i Mehelen tako da dolazak kod nas nema nis. Sto se tice daljih pojacanja,bilo bi dobro kad bi nam Terza ustupio Matosa i Avramovskog (na pozajmicu).
MaErAkLoIJA Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 (edited) @Med livadski nemoj mi te talente iz OFK,molim te.Dobro tu je Cupic vredan i niko vise.Nikolica iz Jagodine trazi Standard i Mehelen tako da dolazak kod nas nema nis. Sto se tice daljih pojacanja,bilo bi dobro kad bi nam Terza ustupio Matosa i Avramovskog (na pozajmicu). Nema potrebe da razigravamo Zvezdine igrace. Ako dodju na pozajmicu sa namerom da ostanu kod nas to je vec drugo samo sumnjam da imamo para za njihove plate a i sumnjam da je pametno ulagati u tako nesto... Edited April 30, 2016 by MaErAkLoIJA
Med Livadski Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 @Med livadski nemoj mi te talente iz OFK,molim te.Dobro tu je Cupic vredan i niko vise.Nikolica iz Jagodine trazi Standard i Mehelen tako da dolazak kod nas nema nis. Sto se tice daljih pojacanja,bilo bi dobro kad bi nam Terza ustupio Matosa i Avramovskog (na pozajmicu). A sto ne? Da li si gledao nekog od njih? Svi izuzev Gigica nastupaju i za mladje selekcije Srbije. Svako od njih je bio u mladjim kategorijama Radnickog.
Recommended Posts