MaErAkLoIJA Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Ko su bili najbolji i kako su odigrali omladinci?
Constantin Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Ko su bili najbolji i kako su odigrali omladinci? Omladinci danas nisu igrali, poslati su da igraju sutra utakmicu za "svoje" protiv Kragujevčana. Bez slabog pojedinca smo bili.
merosina Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Drago mi je zbog Lazaraa Mitrovica...Vidi se da je pojacanje.. za jedno poluvreme dao je treceligasu (ipak Car K. nije zonas ili 5ta liga) 2 komada... a par dana pre toga za omladince je takodje bio strelac. Trebalo bi mu dati sad malo vise sansi u nastavku prvenstva. Voleo bih da od sl. sezone okosnica tima budu mladi -Apostolovic,2X Mitrovic,Krstic,Aleksa Jovanovic,Mrkic,Todorovic,Stevanovic (stoper),sa Raulom,Brzim,Bulatovicem,Acom Kapitenom i Djurickom ..da se udje u narednu sezonu.. Cisto sumnjam da ce D.Bulatovic,Tomke i Aca golman igrati naredne sezone u Nisu. Drago mi je za Apostolovica sto je dao 2 gola...mozda ce mu to podici samopouzdanje
MaErAkLoIJA Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Omladinci danas nisu igrali, poslati su da igraju sutra utakmicu za "svoje" protiv Kragujevčana. Bez slabog pojedinca smo bili. Mislio sam na mladjariju danas protiv Cara
Constantin Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Mislio sam na mladjariju danas protiv Cara ..i ja.... U stvari...mislio sam da misliš na Totija, Balotelija, Leku, Peru Krstića...? ...njih čuvaju za sutrašnji duel omladinaca, osim Balotelija, koji je bolestan... Od mladjih?
MaErAkLoIJA Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 ..i ja.... U stvari...mislio sam da misliš na Totija, Balotelija, Leku, Peru Krstića...? ...njih čuvaju za sutrašnji duel omladinaca, osim Balotelija, koji je bolestan... Od mladjih? Upravo na njih :D
Constantin Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Pa eto...danas od 11 na glavnom terenu Čaira, možeš da se uveriš u njihovu formu :D
MaErAkLoIJA Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Pa eto...danas od 11 na glavnom terenu Čaira, možeš da se uveriš u njihovu formu :D Aha da se ja ne budim upravo sad u 12 i 50 :D
Dali_man Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 (edited) Bludni sin dao prvenac za Chuku. Ostaje nam samo jos da "resimo" Javor za matematiku. Pobeda protiv Vojvodine, bez obzira na ostala dva meca, bi trebalo da nam garantuju minimum 5. mesto. Vozdovac bi morao da dobije sve do kraja a mi da izgubimo od Spartaka i Rad da nas potisnuli na 6. mesto. Edited March 27, 2016 by Dali_man
W.F.C. Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Omladinci pobedili Kragujevac i popeli se na 7.mesto. Imaju solidan raspored i ne bi trebalo da bude problema sa opstankom do kraja. Inace vidim da je pocela "prolecna serija sjajnih igara i rezultata" Cukarickog, ocekujem uskoro nesto slicno i od Vojvodine... Sledeceg vikenda Arena prenosi svoje tri utakmice od cega jednu Vojvodine, pa bi trebalo da bude prenos Spartak - Radnicki u subotu od 15h (ako RTV1 jos uvek prenosi jednu utakmicu po kolu).
Constantin Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Ostaje nam samo jos da "resimo" Javor za matematiku. Za koju matematiku? Javor ne može ispred nas ni u teoriji, imamo 10 bodova više od njega, a 3 kola do kraja..? Ups...pogrešnu tabelu gledam ali oni igraju protiv Partizana, pa..
Dali_man Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 Za koju matematiku? Javor ne može ispred nas ni u teoriji, imamo 10 bodova više od njega, a 3 kola do kraja..? Ups...pogrešnu tabelu gledam ali oni igraju protiv Partizana, pa.. Ma toeto, al cisto da ispostujemo formalnost.
Constantin Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Omladinci pobedili Kragujevac i popeli se na 7.mesto. Imaju solidan raspored i ne bi trebalo da bude problema sa opstankom do kraja. Inace vidim da je pocela "prolecna serija sjajnih igara i rezultata" Cukarickog, ocekujem uskoro nesto slicno i od Vojvodine... Sledeceg vikenda Arena prenosi svoje tri utakmice od cega jednu Vojvodine, pa bi trebalo da bude prenos Spartak - Radnicki u subotu od 15h (ako RTV1 jos uvek prenosi jednu utakmicu po kolu). Omladinci: http://fkradnickinis.rs/omladinci-minimalac-kraj-pruge/?lang=lat Kadeti: http://fkradnickinis.rs/kadeti-bodovi-spretnijem-domacinu/?lang=lat
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Posto nekih vesti i nema, da vam ispricam zanimljivost.. Moj klub danas nije igrao, pa rekoh da pogledam G.Matejevac - Ofk Nis, derbi prve gradske lige, i pocela utakmica, osvrnem se u publici a pored mene stoje Rados i Guma :) Ne bese mi jasno odakle njih dvojica bas tu al dobro:), bio i Gruja sudija, i jos poneki interesantni likovi. Na kraju 2-0 za domace ako nekog zanima. Edited March 27, 2016 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Constantin Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Posto nekih vesti i nema, da vam ispricam zanimljivost.. Moj klub danas nije igrao, pa rekoh da pogledam G.Matejevac - Ofk Nis, derbi prve gradske lige, i pocela utakmica, osvrnem se u publici a pored mene stoje Rados i Guma :) Ne bese mi jasno odakle njih dvojica bas tu al dobro:), bio i Gruja sudija, i jos poneki interesantni likovi. Na kraju 2-0 za domace ako nekog zanima. Gruja je danas sudio meč u Lučanima od 15,00 ? Da nije neki drugi iz porodice Grujić?
Recommended Posts