radisa Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Hm, zapitaj se zašto ti je Damja na pameti.Ljubomoran sam... :( Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Dark Wader Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Generalno, L2 se očuvao kao dominantan u dinarida i korzikanaca (sic!).. ko smisleno poveže dominaciju L na relaciji korzika/švedska/balkan....hats down...
Meazza Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 (edited) Brate, razlikujemo se u globalu. Poređaj pedeset Srba s jedne i pedeset Bugara s druge, u 100 marke da bi na keca pogodio ko je tu ko. Ma daj. Edited June 30, 2017 by Meazza
Tribun_Populi Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Ja srpski zborim? Pedeset s jedne pedeset s druge, dva buljuka ljudi, jedni su od jednih, drugi od drugih. Odmeriš i kažeš koji su koji. Teško možeš da pogrešiš. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Meazza Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Ja srpski zborim? Pedeset s jedne pedeset s druge, dva buljuka ljudi, jedni su od jednih, drugi od drugih. Odmeriš i kažeš koji su koji. Teško možeš da pogrešiš. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka A to si mislio. Pa to nije nista. Sigurno je da postoji kontinuum, pogodio bih i Bosance i Sumadince, Crnogorce i Nislije ako su u buljuku. Dok sa druge strane zaista mogu da pogodim 40 od 50 pojedinacnih parova Srbin-Nemac ili Srbin-Rus, mozda cak i vise, dok parove Srbin-Bugarin daleko daleko manje.
Tribun_Populi Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Pa to sam mislio. No, to nije relacija Srbin-Rus, nego susedna država. S druge strane i poređenja radi, Srbina i Hrvata nemoš razlikovati sve i zube da im brojiš. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Meazza Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 (edited) Pa to sam mislio. No, to nije relacija Srbin-Rus, nego susedna država. S druge strane i poređenja radi, Srbina i Hrvata nemoš razlikovati sve i zube da im brojiš. Ne moraju Rusi, evo neka budu Cesi ili Slovaci, najjuzniji od zapadnih Slovena. Ocigledna razlika, pogodio bih 35-45 parova od 50. Plus mislim da bih pogodio i buljuk Hrvata ili Bosanaca ili Crnogoraca sa istim procentom uspesnosti kao i buljuk Bugara. Edited June 30, 2017 by Meazza
Tribun_Populi Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Ja nemam tolike moći. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Meazza Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Ja nemam tolike moći. Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Cekaj, ko vise lici na Srbe, Bugari ili Cesi?
Tribun_Populi Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Cekaj, ko vise lici na Srbe, Bugari ili Cesi?Neam pojma, Čeha sam nedovoljno video da bih o tome nekakav zaključak mogao da izvodim. A i nisam bio u Češkoj.
Kampokei Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Face nam slicne, ali jbg, visi smo od Bugara i Rumuna. I one vole da se rvu i dizu tegove, a mi grupne sportove, sitan vez loptom po terenu. Uzgred, uvek mi se cinilo da Juzni Sloveni, Rumuni i Albanci koji su dobri govornici engleskog imaju prilicno slican akcenat. Ne znam, mozda se jednostavno tripujem, a i moguce da je to neka protobalkanska nota u nasim jezicima koja tako boji akcenat.
Recommended Posts