pbg12345 Posted April 27 Posted April 27 pa to je do nataliteta tih godina, stradanja u ratovima i odseljavanju cazinska krajina je u ovom ratu imala vise stanovnika nego banija, kordun i lika(rsk deo) zajedno
Lancia Posted April 27 Posted April 27 @vememah ajde ti si car da nadjes sve, bas me zanima posecenost ostatka Srbije
vememah Posted April 27 Posted April 27 U 2023: BG - 2,97 miliona noćenja stranaca Vojvodina - 0,98 miliona noćenja stranaca Centralna (uža) Srbija - 1,63 miliona noćenja stranaca https://data.stat.gov.rs/Home/Result/220201?languageCode=sr-Latn Ovde ima šta je sve dostupno, ako ti treba detaljnije podesiš u ova tri padajuća menija desno željene opcije: https://www.stat.gov.rs/sr-latn/oblasti/ugostiteljstvo-i-turizam/turizam/ 1 1
Radoye Posted April 28 Posted April 28 Just now, Tsai said: Ma dal je moguce da budva ima vise od dubrovnika. Nema sanse Ogromna vecina turista u Dubrovniku su sa kruzera, ne znam da li se oni racunaju u nocenja?
kud u maglu Simoviću Posted April 28 Posted April 28 nestvarno mi je da bg ima “samo” 90k noćenja više od hn-a koji ima milion više od zadra
Ayatollah Posted April 28 Posted April 28 Ovde se mešaju babe i žabe, tj. turistička mesta na Jadranu gde dolaze gosti na višenedeljni letnji odmor sa većim gradovima na koje se u principu ne dolazi na višenedeljni odmor, pa čuveni grad Tar-Vabriga (zvuči kao selo u Numenoru) ima više gostiju od Sarajeva. Četvoročlana porodica koja ode na dve nedelje u Istru napravi više noćenja nego 25 biznismena koji provedu 2 dana u Beogradu. Prava slika posećenosti se može dobiti tek sa brojem individualnih gostiju, ako takva statustika postoji uopšte.
JozoMujica Posted April 29 Posted April 29 Tja, ovo može različito da se tumači. Npr. došao na više dana, i kad je video gde je zaglavio pobegao odmah sutra. Npr. Budva.
vememah Posted April 29 Posted April 29 (edited) 100 najvećih gradova u Evropi 1854. Edited April 29 by vememah 1 1 4
Fakundo Sava Posted April 29 Posted April 29 Nije na listi Subotica koja je tada imala oko 50 hiljada ljudi 1
Recommended Posts