JozoMujica Posted January 22 Posted January 22 6 hours ago, banecare1 said: nema sanse da su patke samo 2.9B Ehm, imam više od 5 banki i ne znam da li sam ikad jeo patku. 1 1
I*m with the pilots Posted January 22 Posted January 22 1 hour ago, JozoMujica said: Ehm, imam više od 5 banki i ne znam da li sam ikad jeo patku. Moras to da ispravis, pacece grudi marinirane u majcinoj dusici po receptu koji je @adam ovde postavljao su nesto naj 1 1
banecare1 Posted January 22 Posted January 22 pekinska patka na forumu koliko vidim kinezi jedu oko 7 milijardi kilograma pacetine, ako je jedna patka 2-3 kg onda je 2.9 milijarde patki realno na globalnom nivou. ja sam se presaltao sa patki na kilograme, zato mi je 2.9B bilo malo jer pacetina se mnogo jede u kini 1
Ayatollah Posted January 23 Posted January 23 On 21. 1. 2024. at 20:01, bags said: Svaka Nemacka mapa je ista. Evo nešto drugačije...
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 Zanimljivo kako je Drang Nach Osten doveo do toga da nema vise Nemaca osten
namenski Posted January 23 Posted January 23 21 minutes ago, Shan Jan said: Zanimljivo kako je Drang Nach Osten doveo do toga da nema vise Nemaca osten Pa bilo ih je do '45, cak podalje na istoku, naseljavalitm pa se vracali, verovatno klima, taj rad...
Radoye Posted January 23 Posted January 23 Fali na mapi severna Slezija / juzni Jutland u Danskoj, i tu je ponestalo Nemaca tek posle 1945.
Ayatollah Posted January 24 Posted January 24 Ellesmere je predimenzioniran, izgleda da je kao sam petina Kanade, ili da je duplo veći od Baffin Island, a u stvari je pola njegove veličine. 1
kud u maglu Simoviću Posted January 24 Posted January 24 moguće da je samo pojačana merkatorova projekcija, nevelika je razlika na gugl mapi Spoiler
vememah Posted January 25 Posted January 25 (edited) 7 hours ago, radisa said: Zapravo ni to nije dobro jer se države samo proporcionalno izduvaju umesto da se više smanje delovi bliži polovima, koji su zbog Merkatorove projekcije najizobličeniji, a manje oni bliži ekvatoru. Edited January 25 by vememah
Recommended Posts