Moonwalker Posted January 16 Posted January 16 (edited) Mediteranska kuhinja i navike u ishrani su daleko najzdraviji, nisu to samo bogati penzosi iz EU. Tacno se vidi gde se zivi stresno i uziva u masnoj hrani da kazem "svinjarijama". I Turci jednu vise povrca od nas. Edited January 16 by Moonwalker 4
Shan Jan Posted January 18 Posted January 18 1 hour ago, vememah said: Ovo samo pokazuje koliko nominalna vrednost GDPa ne mora nista da znaci za obicnog coveka. Ekvatorijalna Gvineja ima bukvalno dve drzave - ostrvo gde veciti precednik i njegova banda zive kao bogovi i kontinentalni deo koji nema ni puteve. Slicna prica za Gabon. Libija je u ratu, Juznoafricka ima najvecu nejednakost na svetu plus se kvalitetno raspada... Nambija™ i Bocvana su tu mozda najbolje za zivot mada je i kod njih velika nejednakost. Mislim da iz crne Afrike jedino ove istocne drzave koje hoce da naprave neku svoju konfederaciju zaista rade nesto da poboljsaju zivot, mada iskreno ne znam ni to koliko je zaista istina a koliko prica. Jedino za Ruandu znam malo vise posto se druzim sa njima. Vole ovog trenutnog diktatora, kazu uveo red i smanjio korupciju i kriminal. Plus sad vaze za najcistiju zemlju Afrike a i non stop uvode neke stvari koje vise ocekujes u zapadnoj Evropi tipa internet u javnom prevozu, gradski bicikli i sl. 3 3
vememah Posted January 21 Posted January 21 Mapa Nemačke po raspoloživim prihodima po osobi u okruzima. und mehr = i više bis unter = do ispod unter = ispod https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_Landkreise/Kreise_und_Kreisfreien_Städte_nach_Einkommen (dostupna tabela) Mapa s nekadašnjim DDR-om i BRD-om: 1
JozoMujica Posted January 21 Posted January 21 Nije mapa i ne znam da li je tačno, ali svakako zanimljivo... 1
radisa Posted January 21 Posted January 21 (edited) 7 minutes ago, JozoMujica said: Nije mapa i ne znam da li je tačno, ali svakako zanimljivo... U proseku svaki čovek pojede 10 pilića godišnje? Iskreno, mislio sam i da je više od toga... Krave su me iznenadile da su toliko nisko, a jaganjci toliko visioko... A onda sam se setio da se jagnjad jedu u Arapskim zemljama baš dosta.... Edited January 21 by radisa
foto Posted January 21 Posted January 21 pola ovog pojedu kinezi + egzoticne vrste. sismise, lastina gnezda, nosorogove rogove... polako, stici ce i muda od belog coveka i sise od bele zene na meni. njima kada se kaze da ih nesto dobro radi oni ne pitaju posto je.
bags Posted January 21 Posted January 21 4 hours ago, vememah said: Mapa Nemačke po raspoloživim prihodima po osobi u okruzima. Svaka Nemacka mapa je ista. 2
Recommended Posts