đorđe geprat Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 ma, malo sam na selu,malo u gradu. niti imam svoju proizvodnju organske hrane niti para za jednje isključivo "zdrave" hrane Quote Ultra-processed foods include sweet, fatty or salty packaged snack products; ice cream, chocolate, candies; mass-produced packaged breads, cookies, pastries, cakes; breakfast cereals; ‘energy’ bars; preserves; margarines; carbonated drinks, ‘energy’ drinks; milk drinks, including ‘fruit’ yoghurts; cocoa drinks; infant formulas, follow-on milks, other baby products; ‘health’ and ‘slimming’ products such as powdered or ‘fortified’ meal and dish substitutes; and many ready-to-heat products including pre-prepared pies and pizza dishes, burgers, hot dogs, poultry and fish ‘nuggets’, and other reconstituted meat products, and powdered and packaged soups, noodles and industrial desserts. ponešto od ovog boldovanog mi je svakodnevno na stolu. a opet, s obziro na krštenicu dobrog sam zdravlja kada je putanja hrane kroz organizam u pitanju. da kucnem u drvo.
borris_ Posted December 24, 2022 Author Posted December 24, 2022 Znaci, ipak je zderanje u pitanju https://www.timeout.com/croatia/things-to-do/matija-babic-interview-the-world-on-a-plate
Frile Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 2 hours ago, borris_ said: Znaci, ipak je zderanje u pitanju https://www.timeout.com/croatia/things-to-do/matija-babic-interview-the-world-on-a-plate šta žderanje??? sajt je odličan
banecare1 Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 ostalo i moze da prodje, ali englesku kuhinju treba zakucati na poslednje mesto one liste 5
banecare1 Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 43 minutes ago, Braća Strugacki said: dobar im je doručak jeste, zaboravio sam na healthy breakfast. odlicno ide kada si mamuran pre racovery drinks. siguran put u alkoholizam ne znam koga bi iz vecih nacija na poslednje mesto. mozda poljake, oni nista nemaju da znam da valja. nisam video u zivotu poljski restoran. 1
Svarog Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Bugari na dnu tabele, bar što se mene tiče. Guraju jebenu čubricu u apsolutno sve, od supe do mesa. 3
jezovuk Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Poljaci ipak za dlaku ispod. Njima bi i čubar bio značajan napredak. Sve je masno, bledo i bljutavo. (Slično kao i njihova fudbalska repka ) 1
Filozof manijak Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Kakva su ti jela, takav ti je život. Otac Gladej. 1 2
mustang Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Jel su ovo promenili boje zastava a ja ostala neinformisana? Cija je je zeleno belo zelena? I zelena sa polusuncem?
radisa Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) 24 minutes ago, mustang said: Jel su ovo promenili boje zastava a ja ostala neinformisana? Cija je je zeleno belo zelena? I zelena sa polusuncem? Zelena bela zelena je Nigerijska, oduvek... Ova druga je Pakistan... Edited December 30, 2022 by radisa 1
Recommended Posts