Jump to content
IGNORED

Oskar 2016

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

Je l' stvarno snimak sa njenog koncerta? Ako jeste i treba da ih odere.

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3opge

31

• Lancia

23

• *edited by mod

18

• Ajant23

18

Posted

jbt, sad vidim kira :heart: iz blek flega :wub: dobila za best sound editing

Posted

dobitni tiket. pare. žene. droga. slava. rubrika u blicu.

2WkF8UQ.jpg

Posted (edited)

ne znam. traje verovatno 3 sekunde ako i toliko

btw, gledao sam film.

Edited by 3opge
Posted

haha, nju je zbog tog snimka tuzio lik koji je snimao zato sto ga je zavrnula za pare

Posted

btw, gledao sam film.

i ja, učinilo mi se da je jako loš, mada prolazi nekako na konto arhivskih snimaka. 

Posted

Pa teško da može da traži pare, takve stvari se rade, na televiziji zovu to pokrivalice. Nije da su uslikali nju ili pustili neku njenu stvar, pa rekli da je to ejmi. Dobro, malo je bezobrazna fora, dostojna nekog tv otaljavanja, ali ništa za tužbu.

Posted

Može da se nagodi sa njima - neće da ih tuži ukoliko o njoj snime sledeći dokumentarac. Pošteno.

Posted

Ili da joj srede turneju za naše gastose po Šveckoj...

Posted

Kad smo kod tuzbi, moze li lik koji je nacrtao St Lea Oskaromucenika da trazi neke pare od Blica i inih koji su njegovu kreaciju iskoristili za vesti?

Posted

OD LINČA DO OSKARA

Eeee, šta ti je život... Kroz pakao medijskog linča kroz koji sam ni kriva ni dužna prošla iz neobjašnjivih razloga, samo zato što sam održala koncert na Ušću pred više od 40.000 ljudi, do toga da se kadrovi tog istog koncerta UKRADU i stave u film o poslednjem koncertu Ejmi Vajnhaus, koji je posle "Gremija", upravo dobio i nagradu "Oskar". A? Šta kažete?:-)

Ironija je tim pre veća što se čitav dokumentarac o Ejmi bavi njenim poslednjim danima života sa akcentom na poslednjem koncertu.

Zamislite, moj koncert na Ušću nije mogao da dobije jači marketing od ovog! Planetarni marketing koji će se zauvek pamtiti. A tužbe o kojima će brujati svet tek predstoje. Samo što sada više ne moram da objašnjavam srpskoj braći kako je moj koncert bio spektakl kojim treba da se ponose. Sada moram da isteram pravdu do kraja jer...

Fantastični i karmički kadrovi poslednjeg koncerta Ejmi Vajnhaus nisu njeni već MOJI.

Niko nema pravo da prisvaja moj rad i naziva ga POSLEDNJIM, jer ja sam tek počela!

A to mora da shvati ČITAV SVET.

:naughty:

svidža mi se formulacija ironija je tim pre veća, moraću negde da je turim.