Ajant23 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Ma, zabole me da li sam ubedljiv. Artist je obična glupost... Inače, nikad mi nije bilo jasno kako neko može da dobije oskara za najbolji film, a da ne dobije za režiju, glupost festivalska. Spasavanje redova Rajana je prilično loš film, koji je izvanredno režiran. Edited February 29, 2016 by Ajant23
Ajant23 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Sreća tvoja. Iskrcavanje na Normandiju je verovatno nešto najbolje što sam gledao od scena borbe u ratnom filmu, ali Spielberg kao Spielberg, ne mogavši sam od sebe da pobegne, upropastio je film kao celinu. Ne bi me čudilo da je angažovao konzilijum doktora da lobotomiraju scenario za džabe... Edited February 29, 2016 by Ajant23
kobni zelaya Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 , upropastio je film kao celinu. primedba prevodioca: loše je režirao
ToniAdams Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 brate redov rajan je masterpis sto se rezije tice, makar meni laiku. bio bi i jako dobar film da nema poslednjih nekoliko minuta i jos nekih momenata.
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Sreća tvoja. Iskrcavanje na Normandiju je verovatno nešto najbolje što sam gledao od scena borbe u ratnom filmu, ali Spielberg kao Spielberg, ne mogavši sam od sebe da pobegne, upropastio je film kao celinu. +milion
Frank Pembleton Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Uhhh Meni drago za Spotlight.... Oskar za fotografiju, jbga očekivano , mada se meni ne sviđa jer mi je ono "...al sam ga slikao, za oskara...." Sad čekam sledećih par godina da Deakins snimi nešto namenski da bi dobio nagradu. I to će verovatno biti lošije od svih ovih... Jbga tako je to, zavisi i od konkurencije....
Frank Pembleton Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Sreća tvoja. Iskrcavanje na Normandiju je verovatno nešto najbolje što sam gledao od scena borbe u ratnom filmu, ali Spielberg kao Spielberg, ne mogavši sam od sebe da pobegne, upropastio je film kao celinu. Ne bi me čudilo da je angažovao konzilijum doktora da lobotomiraju scenario za džabe... Tačno tako....Retko mi se dešavalo da sam neku scenu filma vraćao nekoliko puta da gledam...
stoka Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Ljudi bele puti dobijali oskare, a ljudi crne puti bili prezenteri. Podela posla ... Ostaje žal što Med Meks nije uzeo titulu za najbolji film, ali šta je tu je. Nije to nimalo površan film, ideja apokalipse civilizacije navodi na razmišljanje nakon projekcije. Film je prepun upečatljivih metafora ... Edited February 29, 2016 by stoka
Marcus Wulffings Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) skrivena poruka lea svima koji ga ne vole a tu je i crveni konac za svaki slučaj Edited February 29, 2016 by Marcus Wulffings
batticuore Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 generalno me zabole za crvene tepihe i academy awards ali mi je drago da je divlja cesta odnela toliko oskara. :D ...ako je leonardo sad srećniji, onda mi je drago i zbog njegovog uspeha. žao mi što sam propustila povratnika u bioskopu.
Jimmy Kowalski Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 http://youtu.be/6Xy1uZMwk5s Louisa za domacina sledece godine..
3opge Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 http://youtu.be/6Xy1uZMwk5s Louisa za domacina sledece godine.. daj boze
Recommended Posts