Frank Pembleton Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Evo ga i Albijanić na KurirTV...Znači idemo jako! BTW, Albijanić je profesor na fakultetu sad. On je i autor. I iznervirao se. .... Shiit has hit the fan!
vememah Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 (edited) Sklonjen je udžbenik čiji je koautor Albijanić sa https://www.besplatnabiblioteka.com/ Na sajtu su se u međuvremenu pojavile neke Zavodove knjige za 8. razred (bez matematike) i knjige za 1. i 2. razred izdavača Nova škola. Edit: Zapravo su sklonjeni link i verzija u većoj rezoluciji. Verzija u manjoj rezoluciji je i dalje na sajtu. https://www.besplatnabiblioteka.com/knjige/udzbenik-razred-7-09_opt.pdf Edited March 5, 2021 by vememah
Friend Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Taj albijanic je bio profa matematike u Tesli dok nije avanzovao preko g17.
Frank Pembleton Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Taj albijanic je bio profa matematike u Tesli dok nije avanzovao preko g17.Sad je na nekom faksu. .... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Poslusajte ga!Sociolog i predavac sa Harvarda, Danilo Mandichttps://rs.n1info.com/vesti/madnic-svaka-vlada-koja-izdvaja-manje-od-sest-odsto-za-prosvetu-je-antisrpska/ 4
Frank Pembleton Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 18.март2021.17:20Прави угаоГости: Александар Кавчић, професор Универзитета Карнеги-Мелон и Срђан Вербић, бивши министар просветеPosle 20h ima i snimak na sajtu.... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Vidim da se najavljuje dualno obrazovanje na fakultetima. Šta je bre to? .... Shiit has hit the fan!
zmanic Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Malo učiš, malo kosiš ili muzeš krave. Zavisi od smera. 1 3
villiem Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: Vidim da se najavljuje dualno obrazovanje na fakultetima. Šta je bre to? nisam citao, lupam trebalo bi da je, sem prakse, da se ugradi iskustvo s online vezbi u smislu da se pojaca individualni rad ne na stetu grupnog kako gde al tesko
gospa buba Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 57 minutes ago, villiem said: nisam citao, lupam trebalo bi da je, sem prakse, da se ugradi iskustvo s online vezbi u smislu da se pojaca individualni rad ne na stetu grupnog kako gde al tesko s kim jebote da se pojacha individulalni rad
Taihoskopija Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Za sada su to neko mašinstvo, pejzažna arhitektura i tekstilni dizajn (znam da su tu Tifani i PS fešn, odlična prilika za studente da treniraju za CV referencu: "rad pod pritiskom u dinamičnom okruženju"™ ( Od toga je jedna žena na bolovanju zbog „psihičke neuravnoteženosti“, jedna je dala otkaz zbog „ogromnog pritiska i stresa“, a dvoje je dobilo otkaz „pod nerazjašnjenim okolnostima, zbog stresa“.) 1
villiem Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 1 hour ago, gospa buba said: s kim jebote da se pojacha individulalni rad a pa ne znam, ja to po meni..ako rade zadatak na (nekim) vezbama dovoljno je da jedan zna, pa svi nakupe 50% online sa dobrim mehanizmom moze da izvuce vise pojedinacno moguce da se misli samo da masinac ode da pravi sta znam bravu il da gradjevinac meri nesto, znaci praksa
Recommended Posts