Frank Pembleton Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 A koliko je rasulo tamo u ministarstvu, ona pomoćnica na tv-u pred ispite priča "sve je spremno, svi ćemo da budemo pripravni , evo ja sam raspoređena u Raški okrug biću tamo od početka do kraja..." kad eno je drugi dan testa u BL na nekom miletovom brabonjanju... ...shiit has hit the fan...
đorđe geprat Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 smejurija. u zemlji u kojoj se kupuju ocene i diplome na svim nivoima, ovo je nešto normalno. odavno smatram da ocenjivanje treba svesti samo na nivo informacije za đake i roditelje im. a da jedino prijemni ispit kod daljeg školovanja i razgovor/test kod poslodavca budu bitni. ovo drugo negde je bitno da bi se pokazalo znanje a negde "ko te šalje?" ili "čiji si?"
gospa buba Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 ocene u osh se ne kupuju, prosto ne mora. reshavaju se pritiskom, pretnjama batinama i ponekad i batinama.
Lena Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 "Policija je uhapsila oca jednog maturanta koji je osumnjičen da je iz štamparije u kojoj su štampani testovi za malu maturu ukrao primerak testa iz matematike, saznaje Radio televizija Srbije. Kako prenosi RTS, on je zaposlen u štampariji. Sumnja se, navodi Javni servis, da je nakon krađe, uz pomoć drugih roditelja i učenika, test podelio ostalim maturantima." http://rs.n1info.com/Vesti/a493133/Hapsenje-zbog-male-mature.html?fbclid=IwAR14iHfRBq38K9vJpiLCYEAKS05O2emzhz7fiNWu7uZ8YMogpKA9-i8Qffs
Hermetico Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 (edited) 1 hour ago, Lena said: "Policija je uhapsila oca jednog maturanta koji je osumnjičen da je iz štamparije u kojoj su štampani testovi za malu maturu ukrao primerak testa iz matematike, saznaje Radio televizija Srbije. Kako prenosi RTS, on je zaposlen u štampariji. Sumnja se, navodi Javni servis, da je nakon krađe, uz pomoć drugih roditelja i učenika, test podelio ostalim maturantima." http://rs.n1info.com/Vesti/a493133/Hapsenje-zbog-male-mature.html?fbclid=IwAR14iHfRBq38K9vJpiLCYEAKS05O2emzhz7fiNWu7uZ8YMogpKA9-i8Qffs Čovek je toliko hrabar (ili štagod) da napravi krivično delo za koje će čuti svi stanovnici Srbije i tiče se odgovornosti vlade... da bi pomogao sinu. A onda tom istom sinu prosto da da to deli na društvenim mrežama. I sve iz ljubavi, korupcije nije ni bilo. Bolji bio onaj film o tri žene iz Zemuna. Edited June 19, 2019 by Hermetico
slepa živana Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 22 hours ago, Jumanji said: izvinuo se dabogda u zabeli kvarcovani hohštapler nemušti
halloween Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 (edited) Manja je šteta dati mu da bude ministar nego da bude u nastavi, sa učenicima. Kao oni lekari sa F dijagnozama što ih očinski zagrle i odvuku dalje od ordinacije, u neke statističke zavode, državnu upravu, marketinške agencije... nešto levo, samo što dalje od pacijenata. Edited June 19, 2019 by halloween
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 npr zlatibor, imamo sreće što je u ministatrstvu ne u bolnici
Frank Pembleton Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Sad se informisao...Znači dobro sam čuo ono govno Šarčevića kako kaže :Ja u mojim GIMNAZIJAMA...On lafčina ima regionalnu mrežu.Ima svoje privatne škole u Beogradu, Banja Luci i Podgorici ... ...shiit has hit the fan...
gospa buba Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 realno nama je kriv samo za kod nas. braca kako hoce, njihova stvar.
Frank Pembleton Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 realno nama je kriv samo za kod nas. braca kako hoce, njihova stvar.Ali ali ja se brinem koliko je rastrzan...Propašće, jadan... ...shiit has hit the fan...
Recommended Posts