Jump to content
IGNORED

Obrazovanje 21. veka - reforma ili propast

bigvlada

Recommended Posts

Posted

A koliko je rasulo tamo u ministarstvu, ona pomoćnica na tv-u pred ispite priča "sve je spremno, svi ćemo da budemo pripravni , evo ja sam raspoređena u Raški okrug biću tamo od početka do kraja..." kad eno je drugi dan testa u BL na nekom miletovom brabonjanju...

...shiit has hit the fan...

Posted

smejurija. u zemlji u kojoj se kupuju ocene i diplome na svim nivoima, ovo je nešto normalno.

odavno smatram da ocenjivanje treba svesti samo na nivo informacije za đake i roditelje im. a da jedino prijemni ispit kod daljeg školovanja i razgovor/test kod poslodavca budu bitni. ovo drugo negde je bitno da bi se pokazalo znanje a negde "ko te šalje?" ili "čiji si?"

Posted

ocene u osh se ne kupuju, prosto ne mora. reshavaju se pritiskom, pretnjama batinama i ponekad i batinama.

Posted

"Policija je uhapsila oca jednog maturanta koji je osumnjičen da je iz štamparije u kojoj su štampani testovi za malu maturu ukrao primerak testa iz matematike, saznaje Radio televizija Srbije.

Kako prenosi RTS, on je zaposlen u štampariji. Sumnja se, navodi Javni servis, da je nakon krađe, uz pomoć drugih roditelja i učenika, test podelio ostalim maturantima."

http://rs.n1info.com/Vesti/a493133/Hapsenje-zbog-male-mature.html?fbclid=IwAR14iHfRBq38K9vJpiLCYEAKS05O2emzhz7fiNWu7uZ8YMogpKA9-i8Qffs

Posted (edited)
1 hour ago, Lena said:

"Policija je uhapsila oca jednog maturanta koji je osumnjičen da je iz štamparije u kojoj su štampani testovi za malu maturu ukrao primerak testa iz matematike, saznaje Radio televizija Srbije.

Kako prenosi RTS, on je zaposlen u štampariji. Sumnja se, navodi Javni servis, da je nakon krađe, uz pomoć drugih roditelja i učenika, test podelio ostalim maturantima."

http://rs.n1info.com/Vesti/a493133/Hapsenje-zbog-male-mature.html?fbclid=IwAR14iHfRBq38K9vJpiLCYEAKS05O2emzhz7fiNWu7uZ8YMogpKA9-i8Qffs

Čovek je toliko hrabar (ili štagod) da napravi krivično delo za koje će čuti svi stanovnici Srbije i tiče se odgovornosti vlade... da bi pomogao sinu. A onda tom istom sinu prosto da da to deli na društvenim mrežama. I sve iz ljubavi, korupcije nije ni bilo. Bolji bio onaj film o tri žene iz Zemuna. 

Edited by Hermetico
Posted
22 hours ago, Jumanji said:

izvinuo se dabogda u zabeli kvarcovani hohštapler nemušti

Posted (edited)

Manja je šteta dati mu da bude ministar nego da bude u nastavi, sa učenicima.

Kao oni lekari sa F dijagnozama što ih očinski zagrle i odvuku dalje od ordinacije, u neke statističke zavode, državnu upravu, marketinške agencije... nešto levo, samo što dalje od pacijenata.

Edited by halloween
Posted

npr zlatibor, imamo sreće što je u ministatrstvu ne u bolnici

:ph34r:

Posted

Sad se informisao...
Znači dobro sam čuo ono govno Šarčevića kako kaže :Ja u mojim GIMNAZIJAMA...
On lafčina ima regionalnu mrežu.
Ima svoje privatne škole u Beogradu, Banja Luci i Podgorici ...

Posted

realno nama je kriv samo za kod nas. braca kako hoce, njihova stvar.

Posted
realno nama je kriv samo za kod nas. braca kako hoce, njihova stvar.
Ali ali ja se brinem koliko je rastrzan...
Propašće, jadan...