namenski Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 6 hours ago, radisa said: Ja sam ovde, nije bilo upućeno tebi, naprotiv... Ne znam šta se ljutiš... Ma ko se bre ljuti Samo pizdim. Opsteg smera.
Bujodrag Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 8 hours ago, namenski said: Није пародија: јасно и гласно ми је речено и показано да уколико број речи не добацује или прелази задане вредности, рад се оцењује негативном оценом, односно НЕ ЧИТА СЕ ДАЉЕ (и у оригиналу упутства су ВЕЛИКА слова). О твом искуству/пракси са студентима не знам шта да ти кажем: слажем се да треба неговати прецизност у изражавању, не само писменом, али, сложићеш се, средњошколски писмени из матерњег није баш понајбољи медиј за то. Мени данас, на пример, нико није знао да одговори на питање шта ако дете, на пример, напише песму? Ja sam par puta napisao pismeni u stihu, dobio petice, naravno. Jednom i iz engleskog pa objavili pesmu u školskom časopisu jer sam ismevao školstvo i profesore. Valjda. Ali ja sam bio loš učenik, sklon drogama, ponavljač, bežao sa časova osim kad je kontrolni/pismeni i tako to, pa se ne računam.
namenski Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Bujo, amateru, mene su svojevremeno iskljucili iz svih srednjih skola na teritoriji SR Srbije, ali - hvala Ustavu iz 1974. - zavrsih gimnaziju u bratskom Zagrebu... Ali sam zato na pismenim iz srpskohrvatskog i matematike razbijao, tek da znaju ko kosi, a ko vodu nosi
Frank Pembleton Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Kakvo govno ŠarčevićSad bila neka pomoćnica iz njegovog ministarstva...I sve cveta... ...shiit has hit the fan...
Tihajeza Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 On 7.6.2019. at 11:07, namenski said: Bujo, amateru, mene su svojevremeno iskljucili iz svih srednjih skola na teritoriji SR Srbije, ali - hvala Ustavu iz 1974. - zavrsih gimnaziju u bratskom Zagrebu... Šta si uradio? Zapalio školu? Ili pre ministarstvo prosvete?
gospa buba Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 podrzao djilasa i rankovica shta kaze sharchevic?
kud u maglu Simoviću Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 100% je pričao nešto protivu samoupravljanja
Frank Pembleton Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 podrzao djilasa i rankovica shta kaze sharchevic?Kaže da će biti "jake straže" na maturi... ...shiit has hit the fan...
Filozof manijak Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 9 hours ago, Frank Pembleton said: Kaže da će biti "jake straže" na maturi... Cenim da će angažovati agenciju Ultra-Koop da obezbedi stražare i sikjuriti
renne Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Quote Полагање теста из математике у оквиру завршног испита које је било заказано за данас у девет часова одложено је за четвртак, 20. јун. Opet provaljeni testovi
Frank Pembleton Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Otkud sad to?Pa Šarčević najavio "nikad jače straže"! ...shiit has hit the fan...
renne Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Krtice buše Vučića, vidiš šta mu rade Juče su svi imali testove na izvolte Sad će ono "istraga u toku, bla bla bla"
Recommended Posts