March 2, 20169 yr Nemam vremena sad da radim screen capture, a i dom za vešanje nemam u kompu, ali taj je fazon.
March 2, 20169 yr kakve veze ima ovaj film sa domom za vesanje, sem par momenata lebdenja koji se odigravaju u snu? pritom je dzv verovatno film u kom se kusta ponajvise posluzio kradenim materijalom. kusto ovo ne bi snimio sve da zivi deset zivota.
March 2, 20169 yr kakve veze ima ovaj film sa domom za vesanje, sem par momenata lebdenja koji se odigravaju u snu? pritom je dzv verovatno film u kom se kusta ponajvise posluzio kradenim materijalom. kusto ovo ne bi snimio sve da zivi deset zivota. Ih ne bi, jos da se pomiri s Bregom, negde oko osmog zivota, pa da vidis ederlezi.
March 2, 20169 yr ma jest. reko je sta je imao u prva dva filma, posle je trebao da se u potpunosti okrene karijeri u udbi
March 2, 20169 yr ma jest. reko je sta je imao u prva dva filma, posle je trebao da se u potpunosti okrene karijeri u udbi Ko kaze da nije
March 2, 20169 yr ma jest. reko je sta je imao u prva dva filma... rekao je šta je imao u drugom...u prvom ga nisu mnogo propitivali.
March 2, 20169 yr @Rezwalker objasnio no utisak mi je da je Inaritu previše trudio da skocka Opus Magnum priču te sve na momente deluje nekohentno... Pravi alhemičari poput Kjubrika, Tarkovskog, Jodorovskog rade to daleko umešnije...
May 21, 20168 yr Teško mi je biti suviše kritičan prema filmu koji ovoliko puca od talenta sa obe strane kamere. ali recimo da definitivno nije birdman. Mada je ovo tragedija gledati van velikog platna, pa sigurno da je i to oduzelo od utiska. p.s. gledajte original