kobni zelaya Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Nemam vremena sad da radim screen capture, a i dom za vešanje nemam u kompu, ali taj je fazon.
ToniAdams Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 kakve veze ima ovaj film sa domom za vesanje, sem par momenata lebdenja koji se odigravaju u snu? pritom je dzv verovatno film u kom se kusta ponajvise posluzio kradenim materijalom. kusto ovo ne bi snimio sve da zivi deset zivota.
Lancia Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 kakve veze ima ovaj film sa domom za vesanje, sem par momenata lebdenja koji se odigravaju u snu? pritom je dzv verovatno film u kom se kusta ponajvise posluzio kradenim materijalom. kusto ovo ne bi snimio sve da zivi deset zivota. Ih ne bi, jos da se pomiri s Bregom, negde oko osmog zivota, pa da vidis ederlezi.
ToniAdams Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 ma jest. reko je sta je imao u prva dva filma, posle je trebao da se u potpunosti okrene karijeri u udbi
Sludge Factory Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 ma jest. reko je sta je imao u prva dva filma, posle je trebao da se u potpunosti okrene karijeri u udbi Ko kaze da nije
Musky Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 ma jest. reko je sta je imao u prva dva filma... rekao je šta je imao u drugom...u prvom ga nisu mnogo propitivali.
Dark Wader Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 @Rezwalker objasnio no utisak mi je da je Inaritu previše trudio da skocka Opus Magnum priču te sve na momente deluje nekohentno... Pravi alhemičari poput Kjubrika, Tarkovskog, Jodorovskog rade to daleko umešnije...
Pokojni Ruxin Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Teško mi je biti suviše kritičan prema filmu koji ovoliko puca od talenta sa obe strane kamere. ali recimo da definitivno nije birdman. Mada je ovo tragedija gledati van velikog platna, pa sigurno da je i to oduzelo od utiska. p.s. gledajte original
ToniAdams Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 da bre, greota gledati van kina. ko i brdmena uostalom.
ultra plasticni Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Sad gledam ponovo. Ovo je prejaka fotografija nevidjeno
nisam ja Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Drug chivo isporučuje. Idem vidit, gde je, šta radi.
nisam ja Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 A jes, radio je song to song. To je baš prošlo nezapaženo.
Recommended Posts