kobni zelaya Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Meni je "I ja tebi kevu" oduvek bio bolji.
Ajant23 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Ali, ladno, čak i ovako svedeno na jedan jedini tren, donja fotografija je toliko kičerajska da mi je tužno da je gledam. Rekao bih da je pokrenu u radnju, ali nažalost sam gledao film tako da ni to baš nije najsretnije rešenje...
ToniAdams Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 ja gledam svako malo amores peros i i dalje mi je daleko, daleko najbolji.
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 ja gledam svako malo amores peros i i dalje mi je daleko, daleko najbolji.ti se ne računaš jery si gledao beli bog(mađari)
ToniAdams Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 ti se ne računaš jery si gledao beli bog(mađari) da. super je, mada ima nedostataka, al sve u svemu, super.
Ajant23 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) Šta su mađari snimili film kao kolektivni autor ili se samo zezate sa autorima načelno parodirajući pojedinog stvaraoca? Edited January 27, 2016 by Ajant23
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Šta su mađari snimili film kao kolektivni autor ili se samo zezate sa autorima načelno parodirajući pojedinog stvaraoca?glupost kao takva ne znam ko je autor filma pa reko bolje da ga geografski odredim pošto mi je delovalo da ima još koji film istog imena. kad ono cvrc. nastavite o revenantu, a možda bi inautito mogao dobiti svoj topik?
Ajant23 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) Duhovito, 3orge, otprilike jednako besmisleno kao i slušati Tarkovskog kad citira Kastanedu. @kums Ma, šalim se, tako bi i šta je autor smrt autora ala Tarantinovu smrt u Đangu sa onog topica da se reinkarnira kao kočijaš svodili isto, a to je bezveze zato što ni Trifo, Godar i Hičkok nisu isto... Kako bilo, ja bih karijeru Injaritua podelio na dve faze: 1) Faza saradnje sa Guillermom Arriagom kao scenaristom. 2) Faza saradnje sa Emmanuelom Lubezkim kao snimateljem. 1) ∧ 2) => Oba puta mu je prvi film najbolji i sve posle je pad. Edited January 27, 2016 by Ajant23
Ajant23 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nije previše poželjno slušati reditelje koji mnogo pričaju o svojim filmovima. Samo ako ih shvataš previše ozbiljno, naravno...
Musky Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nije previše poželjno slušati reditelje koji mnogo pričaju o svojim filmovima. Samo ako ih shvataš previše ozbiljno, naravno... gde to nije poželjno?
Ajant23 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Tamo gde ti se jebe za stvaraoca. Naravno, obzirom da si reč poželjno odmah shvatio kao društveni imperativ, mislim da sam se više obraćao onima koji žele da se zaštite od takvih poput tebe...
Musky Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) ...mudri Telamonov sine. Edited January 27, 2016 by Musky
Recommended Posts