November 25, 20168 yr Pa nije on baš tako zatvoren kao Ana. Ne izbegava da priča i o problemima kad ih ima A sad je pun hvale za sistem koji ga je doveo na drugo mesto. Ajde videćemo kako će da iskoristi decembar
November 26, 20168 yr ja samo da kažem da odavno na ovom topiku nisam pročitala nešto netačnije od ovoga što levi priča za razliku u kvalitetu između broja 1 i broja 2 jebote, pa tako nešto izjaviti nakon što je novak prošle godine bio miljama daleko od broja 2 i dominirao neviđeno ja se sve nešto mislim da se ti ovde zajebavaš, onako, da ubiješ vreme Edited November 26, 20168 yr by dùda
November 26, 20168 yr ovo što nam nakon svega Novak radi je ,,unforgiven"... ničim zasluženo ubedljivo drugo mesto na ATP listi...moš mislit seems legit da nam se javi kada bude opet ,,one&only". do tada, od sporta pratim samo Zvezdu u ABA lizi...tu rulamo.
November 30, 20168 yr Beker čita PPP, patkom o sto i pravo u vugla: http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=11&dd=30&nav_id=1205089 :D Sent from my SM-N910C
December 12, 20168 yr Talentovani srpski teniser Miomir Kecmanović pobedio je Kineza Jibinga Gua sa ubedljivih 6:3, 6:1 i odbranio titulu na Oranž Boulu. Svaka čast, Miomire.
December 12, 20168 yr Author Prvi je na juniorskoj listi odavno. Sad ce da prodje skroz na seniorsku konkurenciju.
December 12, 20168 yr Author A Olga uzela zenski dubl. Tri godine su njih dve mladje od ostalih. Ima nade za srpski tenis.