levi Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Pa nije on baš tako zatvoren kao Ana. Ne izbegava da priča i o problemima kad ih ima A sad je pun hvale za sistem koji ga je doveo na drugo mesto. Ajde videćemo kako će da iskoristi decembar
duda Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 (edited) ja samo da kažem da odavno na ovom topiku nisam pročitala nešto netačnije od ovoga što levi priča za razliku u kvalitetu između broja 1 i broja 2 jebote, pa tako nešto izjaviti nakon što je novak prošle godine bio miljama daleko od broja 2 i dominirao neviđeno ja se sve nešto mislim da se ti ovde zajebavaš, onako, da ubiješ vreme Edited November 26, 2016 by dùda
Musky Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 ovo što nam nakon svega Novak radi je ,,unforgiven"... ničim zasluženo ubedljivo drugo mesto na ATP listi...moš mislit seems legit da nam se javi kada bude opet ,,one&only". do tada, od sporta pratim samo Zvezdu u ABA lizi...tu rulamo.
Max Morlock Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Beker čita PPP, patkom o sto i pravo u vugla: http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=11&dd=30&nav_id=1205089 :D Sent from my SM-N910C
Arkadija Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Talentovani srpski teniser Miomir Kecmanović pobedio je Kineza Jibinga Gua sa ubedljivih 6:3, 6:1 i odbranio titulu na Oranž Boulu. Svaka čast, Miomire.
Timmy Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 Prvi je na juniorskoj listi odavno. Sad ce da prodje skroz na seniorsku konkurenciju.
Timmy Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 A Olga uzela zenski dubl. Tri godine su njih dve mladje od ostalih. Ima nade za srpski tenis.
Recommended Posts