May 9, 20168 yr On 8. 5. 2016. at 22:53, iDemo said: Sydney Morning Herald (SMH) 2016/05/09 Rafa? Ma meni to.. Reveal hidden contents ...zvuči jezivo kao Lens Armstrong
May 9, 20168 yr Novak na svim mastersima sada ima bar dve upisane titule, osim nesretnog SInsinatija naravno.
May 9, 20168 yr On 8. 5. 2016. at 7:19, Ros said: danas u 18,30h novosadsko gledanje finale u balkanbet-u, brace popovic 2, kod sajma. ko jos dolazi? zasad prijavljena top elita: freakns, ros, quizmaster Obično izbegavam zajednička gledanja sportskih prenosa, jer mislim da to donosi nesreću, ali Nole je i od toga jači :D
May 9, 20168 yr On 9. 5. 2016. at 6:30, Timmy said: Pomešao si topice, hteo si na onaj tvoj dole :(Jel to onaj topik gde si izvesnog forumaša nazvao retardom, da bi se posle na drugom topiku pozivao na neku kulturu jer je neko rekao nešto za neku teniserkicu? :(
May 9, 20168 yr Nije Ana jos zrela za trenerku tj. da bude trenerka ...poslato sa prinudnog... Edited May 9, 20168 yr by mlatko
May 9, 20168 yr ???? Morezmo bi platila Ani da raskine ugovor posle prvog turnira u kojem bi podbacivala lopticu kako zna i ume... videcemo danas kako ce ici protiv Pavljucenkove... u sredu ce biti haos, igraju Nole, Rafa, Marej i Fed ...poslato sa prinudnog...
May 9, 20168 yr U cemu je to problem Dimitrova? Vidim da Pralica prica i prica i obigrava i obigrava, ali nikako da kaze nesto konkretno. Mislim, ne blista vec duze vreme, ali igrao je finale Sidneja i Istanbula ove godine, a ispadao od jacih igraca na ostalim, od Federera, Tima, Monfisa...
May 9, 20168 yr Tomić je juče predao nakon samo osam minuta igre. Australijanci su naravno iskoristili priliku da ga troluju do maksimuma :D
May 9, 20168 yr Author Kako je igrao Zverev, vidim otkinuo Bugarina? On 9. 5. 2016. at 14:07, Mil@n said: Jel to onaj topik gde si izvesnog forumaša nazvao retardom, da bi se posle na drugom topiku pozivao na neku kulturu jer je neko rekao nešto za neku teniserkicu? :(