Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CrowdFlower znate li ?

Featured Replies

vec danima kasnim sat, dva na ove lvl 0 poslove

nikad necu doci do viseg nivoa :frust:

Isti slučaj. Još se jadan mučim prevodim sa ruskog i španskog i posle 2 dana patka, odjednom ne ulaze u statistiku. Usta škrbava. :D

• Replies 3.1k
  • Views 169.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Isti slučaj. Još se jadan mučim prevodim sa ruskog i španskog i posle 2 dana patka, odjednom ne ulaze u statistiku. Usta škrbava. :D

nemoj da te obeshrabri, uvek se nadje neko gori

ja imam bukvalno par stotina uradjenih taskova i 65 test pitanja koje priznaju :isuse:

hvala cedo

• Author

mislim da bi se ovaj autors trebao racunati u statistiku posto trazi da se unosi podatak (nije samo cekiranje) ... pa ako ne bude previse osnovanih zalbi, ukoliko spicite dovoljno da veceras slavimo :)

ali videcete

Edited by cedo

Sad ga probao, ovaj sa autorima. Ne ulazi u statistiku. Inače kojmoj je ovom neobuxu, registrujem se po treći ili četvrti put. Svaki put posle nekoliko dana ne mogu da se ulogujem, kao ne postoji uopšte taj nalog? I sad mi u dashboardu stoje 2 neobuxa.

I opet hvala cedo :)

Nego ako ih neko radi neka napise ovde da li ima neki da ulazi u statistiku. Na fonu sam i losem netu, nema sanse sam sve da ih probam, a dva koja sam danas radio nazlost ne ulaze

Jel vam otvara ove taskove ili pise "not found"?

ID                   854805                   854698                   854702                  

Ova 3 ne ulaze tako da, ono, slaba vajda.

@pbg, not found ti piše ako nisi registrovan/ulogovan na neobux kad otvaraš task, bar ja tako mislim.

733177

Music Artist Pictures

Ovaj ulazi u statistiku i lak je, stavi na autorefresh pa kad uleti uleti.

Edited by Renegade

jel ulazi u statistiku ovaj sa autorima i clancima? ispadose mi oci, a imam jos 30 taskova

Evo gore sam stavio ID-jeve, to su ova 3 i ne ulaze u statistiku.

Help Us Validate Article Authors                   Help Us Validate Authors And Articles                   Help Us Identify Authors

ima dva ta u ponudi, nisam siguran koji radim, ali verovatno izadje na isto. dokurca. sad ima da radim do kraja za svojih nikad postenije zaradjenih 80 centi.

Edited by Joe D

ovaj, sta treba da se desi kad odradim zadati broj taskova, posto meni jos izlazi da radim?