Jump to content

CrowdFlower znate li ?

Featured Replies

• Author

ok konacno sam uhvatio onaj od tri dolara da se reklama napravi

prvo nisam mogao u chrome da radim jer nije bilo chata ali se prebacim u firefox i tu odradim poslic sa nekim likom

u sustini smo uzeli njegov slogan hahah samo izbacili naziv kafe

jer je moj bio sranje iskreno da kazem

a ovi poslice cedo koje si ostavio ne otvara "no work..."

mij slogan je bio nesto kao ...

ta kafa je kao prijateljstvo, rich, strong and warm

a neki veneculeanac : ako zelis oslabiti, just take it!

i spojili mi to u

ta kafa je kao prijateljstvo, rich, strong and warm, just take it! :D

laka 3 dolara

Ne znam ruski ali sam stigao do 8. pitanja u kvizu i tu mi isteče vreme. Hteo sam samo test da uradim zbog statistike i ne dade mi se. Primeri su izgleda iz nekih evropskih testova. Kad se izgugla ispadne recimo ovako nešto http://matrix.statmt.org/matrix/output/1751?run_id=3080&view_start=585 Ali dok prekucam tekst s onim skrnavim ruskim slovima prođe vreme. :( Da li može u ovakvoj situaciji da se uhvati ponovo uskoro uz pomoć auto refresha?

• Author

Ne znam ruski ali sam stigao do 8. pitanja u kvizu i tu mi isteče vreme. Hteo sam samo test da uradim zbog statistike i ne dade mi se. Primeri su izgleda iz nekih evropskih testova. Kad se izgugla ispadne recimo ovako nešto http://matrix.statmt.org/matrix/output/1751?run_id=3080&view_start=585 Ali dok prekucam tekst s onim skrnavim ruskim slovima prođe vreme. :( Da li može u ovakvoj situaciji da se uhvati ponovo uskoro uz pomoć auto refresha?

mislim da da

opet iam dosta dobro placenih i lakih

Vina!

Izasao mi posao za lvl 0,kliknuh, kad mi se pojavi poruka da updateujem svoj profil- ne kontam sta nije O.K.

Moze li mi neko reci sta bi moglo da fali?!

Poruka glasi: 

Complete Your Contributor Profile

Help us better understand the wonderful diversity of our contributor community by completing your profile. Click HERE to update your profile today.

Edited by Roger

• Author

prost i ovaj

854580 People Matching

@roger

nemam pojma, nisam imao takvu situaciju

vec danima kasnim sat, dva na ove lvl 0 poslove

nikad necu doci do viseg nivoa :frust:

• Author

ma vrti ih, nema veze sto nisu u listi

veceras su dva puta bili

imas ideve gore

hvala u svakom slucaju

ali koliko me secanje sluzi ovi ne ulaze u statistiku, a umoran sam da bih se zamajavao nocas ako je tako

• Author

hvala u svakom slucaju

ali koliko me secanje sluzi ovi ne ulaze u statistiku, a umoran sam da bih se zamajavao nocas ako je tako

ja ih nemam u listi

novi idevi su

ne znam ...