Jump to content
IGNORED

CrowdFlower znate li ?

cedo

Recommended Posts

Posted (edited)

steins

ako je ovaj job u pitanju, i na neobux forumu imas o tome da je broken job

Categorize Restaurants & Find Related Business Inf 

jeste taj

nisam video na forumu

U pa ako mi ga zbrišu onda sam ja stigao do lvl3 i do debelo :D

Edited by steins
  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cedo

1271

• pbg12345

400

• Joe D

320

• Renegade

305

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

registrovao se pre dva dana i jos uvek ne naleteh na bilo kakav posao. pojavio se jedan u nekom trenutku, ali je pisalo no tasks available... i nije moglo da se radi. jel to inace tako, ili sam takve srece, ili nesto ne radim kako treba?

inace je tako, dok si lvl 0

poslove za lvl 0 izbacuju u serijama naleti period od 4,5 dana kad dnevno ima nekoliko poslova, a onda po 7 dana maltene nista

trebalo bi da je danas, sutra kraj jednog od tih susnih perioda :)

kad pocnes da radis budi obazriv na prvom tasku svakog posla, taj prvi task je uvek ceo testni i ne placa se

ali su ta testna pitanja jako bitna za napredovanje, potrebno je odgovoriti na preko 100 njih za dobijanje lvl 1,2 ili 3

Posted

kul

kolika je verovatnoca da zaserem nesto na lvl 0?

Posted

jeste taj

nisam video na forumu

U pa ako mi ga zbrišu onda sam ja stigao do lvl3 i do debelo :D

nece ako se nisi zalio

jedino ako ga izbace iz accuracy-a

Posted

kul

ista kao i drugde :)

pitaj ovde za konkretan posao ...

i ukljuci wARp (autorefres)

Posted

nece ako se nisi zalio

jedino ako ga izbace iz accuracy-a

ma napisao im tiket. Žalio se i u samom jobu......de se nisam žalio, drao sam se ko magarac :D 

Posted

kul

ako si normalan lik mala, ako si ja velika :D

jedbostavni su poslovi, treba izbegavati one gde ti daje da "gradiras" nesto od sta znam ruznog ka lepom, mene je nesto slicno zajebalo

mada uvek se i to zajebano da popraviti, samo ce ti trebati duze vremena da dodjes do viseg nivoa

Posted

ako si normalan lik mala, ako si ja velika :D

jedbostavni su poslovi, treba izbegavati one gde ti daje da "gradiras" nesto od sta znam ruznog ka lepom, mene je nesto slicno zajebalo

mada uvek se i to zajebano da popraviti, samo ce ti trebati duze vremena da dodjes do viseg nivoa

U suštini treba birati one poslove koji se svode samo na birokratiju ili najobjektivnije zadatke tipa - ima li ili nema cipela, vina, ljudskih likova,......mada i tu postoje opasne šanse da se zajebe. 

Sve te fore sa gradiranjem, sentimentima, ili previše traženja po internetu (odnosno bilo koji komplikovaniji zadatak od pikog gledanja u slike i kliktanja) samo mogu da zakomplikuju život.

Kad dodješ do Lvl1 cepaj samo one zadatke sa cenama - jesu smor al je relativno mala šansa da usereš statistiku. 

Posted

Evo mojega job history i statistike u spojleru. Da li ovo znači da kada ispunim uslov za level1 (preko 100 pitanja) automatski prelazim i na lvl2 i 3? Naravno ako zadržim procenat. Već nedeljama ne uspevam da uhvatim bilo kakav posao da nabudžim do 100 komada.

213ookp.jpg

146wqu.jpg

Posted (edited)

lvl 0

733177 Music Artist Pictures

ovaj vam ulazi u statistiku sigurno, imam ga u listi (radio ga 2015-11-06)

ajde :)

Edited by cedo
Posted

kaze no work currently available in this task. jel to znaci da treba da se ceka, ili mrka kapa?

Posted

uključiš auto refresh i čekaš da ga otvori