Amos Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Uradio 20 tih autorskih taskova, uspesnost 85% stim sto su me pokrali za dva netacna odgovora na linkove koji se nikad nisu otvorili. Zalio se pa cemo videti.
Amos Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Kad budes imao DrErica za autora obavezno ga tako upisi za razliku Dr. ovog i onoga gde ide samo ime bez Dr. Inace, ne idu odgovori u statistiku tako da samo budi u okviru potrebnih 8 i uzmi novce.
Gospodin Slucaj Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 daj, kopiraj ovde da vidimo možemo li pomoći hvala ali evo radim vec imam 100% accuracy za manje od centa i ne ulazi u statistiku :D
ordi Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 prosao sam test pitanja sa 100% accuracy i naravno posao ne ulazi u statistiku blah mnogi poslovi za lvl0 ne ulaze u statistku pa ko izdrži, izdržo, jbg. mnogi odustanu upravo na lvl0. meni se tako na početku desilo da sam imala preko 50 taskova koji su ulazili u statistiku i onda, pošto se mnogo ljudi žalilo na neke nepravilnosti u njima, admini odluče da ti poslovi više ne ulaze u statistiku i sroza me načisto da odlepim. no, nisam odustala i mislim da je trajalo oko mesec dana dok nisam dobila prvi bedž, a odmah sutradan i drugi i treći.
cedo Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 (edited) Stvarno ajde neki dajdžest.... ovde CF radis minijobove (posredno preko neobuxa kao kanala). pare vadis preko netellera ili paypala ako zivis u normalnoj drzavo. Edited December 20, 2015 by cedo
cedo Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 evo me, izvini na kasnom odgovoru. stavi ekstenziju na NO, tad ona pokazuje da nije uhvatila zadatak, ali će se pretvoriti u YES čim ga uhvati. nekad ćeš dobiti poruku na ekranu ispisanu crvenim slovima: oops! another worker accepted this job before you did; zato ja koristim za te TW poslove auto refresh plus, podesim na 10 sec, ključna reč browse. ukapirao sam, i juce uhvatio 3 inicijalna testa do sada mi se pojavilo dva puta da je drugi uzeo job ... da li taj link refresiram na autorefres ?
ordi Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 ne na običan auto refresh već auto refresh plus onda ga podesiš na 10 sec i ključna reč neka ti bude browse
ordi Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 ovde CF radis minijobove (posredno preko neobuxa kao kanala). pare vadis preko netellera ili paypala ako zivis u normalnoj drzavo. ja vadim preko netellera i kartica mi je iz amerike doputovala za 8 dana. pri prvoj transakciji su skinuli 13$ za izradu kartice koja važi naredne 3 godine. za svaku narednu transakciju neobux skine 2.9% + 1 $
cedo Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 ne na običan auto refresh već auto refresh plus onda ga podesiš na 10 sec i ključna reč neka ti bude browse cekaj sad ... zbunjen sam vec sam spustio ekstenziju "Super Auto Refres", fino mi radi na Ignoring The Year, Compare Wine Label Images To See If They Are The Samedo sada nisam osim testnog joba mogao ubosti nijedan work task .. jutros 15 komada :) znaci, moze li "Super Auto Refres" ili mora +, i zasto ?
ordi Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) za vina i ostale zadatke, ne moraš podešavati na 10 sec niti upisivati ključnu reč, već podesi na 2 sec. ja to radim preko običnog auto refresha. za tw koristim ARP (auto refresh plus), takav sam ja savet onomad dobila, ali kapiram da možeš da koristiš i taj "super", ne vidim razlog zašto ne bi. inače, što se vina tiče, nemoj submitovati pre 14:35 kako bi ti ih otvaralo više Edited December 20, 2015 by ordi
Amos Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 To o cemu pisete desava se tek kasnije na visim levelima? Da ne razmisljamo sada o tome?
ordi Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) mose, imaš li instaliran auto refresh? ne osvežavaš valjda ručno stranice!? :o edit: vidim sad da si na prethodnoj stranici pisao da imaš. sve ok :) Edited December 20, 2015 by ordi
cedo Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 za vina i ostale zadatke, ne moraš podešavati na 10 sec niti upisivati ključnu reč, već podesi na 2 sec. ja to radim preko običnog auto refresha. za tw koristim ARP (auto refresh plus), takav sam ja savet onomad dobila, ali kapiram da možeš da koristiš i taj "super", ne vidim razlog zašto ne bi. inače, što se vina tiče, nemoj submitovati pre 14:35 kako bi ti ih otvaralo više sta da ne submitujem pre 14.35 ... da ne autorefresiram ? zasto ... u cemu je fora ?
ordi Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 ne, ne. kad radiš vina pa hoćeš na submit, pogledaj gore desno preostalo vreme za zadatak, ako je iznad 14:35, nemoj submitovati već sačekaj da padne ispod 14:35 da bi ti više taskova otvorilo. dešava se kod pojedinih zadataka da kad prebrzo odeš na submit, neće da ti otvori novi task vekovima posle.
Recommended Posts