Jump to content

CrowdFlower znate li ?

Featured Replies

Jel bese moras da imas najmanje Lvl 1 na CFu da bi mogao da se registrujes na RF?

• Author

da, Lvl 1

...

Edited by pbg12345

onaj trening "WHAT NEEDS TO BE DONE?" mi se malopre po ko zna koji put pojavljuje i evo dva puta mi je prijavio gresku, a ja nema p[ojma gde

nasumicno nekad prodjem taj trening, a nekad mi ovako zaredja greske

ja nemam ideju gde gresim

jel treba prijavljivati sto je malim slovima napisano, a njihovoo pitanje je velikim? ili kad stoji dali vidite "_ items left" a kod mene je "2 items left" ni jedno ni drugo po meni ne bi trebalo, ali greska negde definitivno posotoji, a ja nemam predstavu gde

Stvari koje sam ja dosad prijavljivao:

"WHAT NEEDS TO BEE DONE?"   Znači BEE a ne BE

" * items left"                              _ je ok ali * nije

i kad ti kaže da obrišeš prvi item i potvrdiš sa OK a u stvari nema OK

Velika i mala slova ne igraju ulogu kod prijavljivanja.

i treci put za redom

ludim

da li je moguce da sam ovoliki slepac

evo sad gledam, za prijavu "_items left" mi stoji da je sve ok sa tim i da nisam trebao prijavljivati

ostalo je jos ovo:

slepacsam.png

na pitanje: Hover over first item and click "X" button. Confirm deletion by clicking "Ok".

Is there only one item left?

:S

Stvari koje sam ja dosad prijavljivao:

"WHAT NEEDS TO BEE DONE?"   Znači BEE a ne BE

" * items left"                              _ je ok ali * nije

i kad ti kaže da obrišeš prvi item i potvrdiš sa OK a u stvari nema OK

Velika i mala slova ne igraju ulogu kod prijavljivanja.

hvala mnogo

ovo boldovano je u pitanju

zaista sam slepac

ne znam zasto umoran radim ovo, gomilu puta se pokazalo da samo stetu pravim

I ja sam pao jednom na tome. :D Često menjaju ove treninge, mora uvek da se bude na oprezu. Čini mi se da možeš da vidiš pod rejections na kom si koraku pogrešio?

posledica toga je rekordnih:

REJECTIONS (LAST 30 DAYS):8

od toga je 7 sigurno, a lako moguce i svih 8 posledica ovakvih gluposti

inmace, postavio sam negativan rekord i zaradio najmanje u januaru jos od maja prosle godine (sredinom jula sam poceo koristiti rf), dakle zaradio sam manje prosli mesec, nego u vremenu dok sam samo na cf radio.

rf i nije toliko lose radio koliko sam ga ja retko ukljucivao, a na cf nisam ceo mesec apsolutno nista zaradio

a planirao sam da u ovim zimskim mesecima (jos) vise vremena provodim za kompom i da postavim rekorde ali pozitvne :)

I ja sam pao jednom na tome. :D Često menjaju ove treninge, mora uvek da se bude na oprezu. Čini mi se da možeš da vidiš pod rejections na kom si koraku pogrešio?

moze, ali glupan sam i to shvatio malopre

posto je to poslednji korak, a u napomeni stoji da je greska na "toj strani", pa sam genije to tumacio kao uopsteno, a ne za taj korak

ponekad se zaista divim kako umem sam sebe sjebati