December 15, 20168 yr Author nemam pojma ... ali ovih dana sigurno ja imam 1.5k referala za produzavanje i cekam :D Edited December 15, 20168 yr by cedo
December 15, 20168 yr uff a ja nasao da pitam sa svojom bedom :D Edited December 15, 20168 yr by pbg12345
December 16, 20168 yr 977327 Simple Background Quality Classification submit posle 30, slican posao me izbacilo kad sam ranije udario submit. edit: i ja debil bas to uradim Edited December 16, 20168 yr by Joe D
December 17, 20168 yr Qq ala sam napucao greške na onom idiotskom treningu sa taskovima. Sad moram da se klonim Rfa do nove godine :-( Sent from my D6503 using Tapatalk
December 18, 20168 yr 978058 Check Title Shipping + Bundle Tokens - Easy Yes/No Questions - Fr... onaj posao od prosle nedelje, samo je sad 8 centi umesto 20.
December 19, 20168 yr kakva su vam iskustva, ako ih imate :D sa slanjem novca sa paypala na racun neke nase banke? kako su ubili skril kartice za srbiju, uzeo sam intezinu karticu, paypal je svoj deo posla odradio kroz par minuta, transkacija je "completed", dakle sad je do banke, a po netu nalazim da se sa intezom ceka nekoliko dana, dok u postansku i societe generale isti dan lezu pare
December 19, 20168 yr Meni na intezinu ležu u tom nekom roku od 3+ dana. Nisam znao da može isti dan kod drugih banaka. Edited December 19, 20168 yr by Renegade
December 19, 20168 yr Meni na intezinu ležu u tom nekom roku od 3+ dana. Nisam znao da može isti dan kod drugih banaka. nisam ni ja siguran, ali sam na nekoliko mesta nasao da pisu ljudi da im legne momentalno ili u roku 24h. naravno postoji mogucnost da lazu :) mada, pre bih rekao da pisu istinu, onog trenutka kad je transakcija completed, paypal je odradio svoj deo posla, a ostalo je do banke ima ja odmah sutra da zovem ove u intezu i da ih smaram
December 20, 20168 yr Author 978675 Check Title Quantity Tokens - Easy Yes/No Questions - French (Pot...
December 20, 20168 yr kakva su vam iskustva, ako ih imate :D sa slanjem novca sa paypala na racun neke nase banke? kako su ubili skril kartice za srbiju, uzeo sam intezinu karticu, paypal je svoj deo posla odradio kroz par minuta, transkacija je "completed", dakle sad je do banke, a po netu nalazim da se sa intezom ceka nekoliko dana, dok u postansku i societe generale isti dan lezu pare Intesa leže za 5 dana. Nikakvih problema do sad nisam imao. Sent from my D6503 using Tapatalk