November 25, 20159 yr On 25. 11. 2015. at 17:04, dùda said: bolje bi mu bilo da je reko da se nije spremo ovako se kao spremo, a rafa briso patos sa njim gde je stigo ma oldmen je prolupao jer mu je jako teško pao ovaj poslednji poraz u londonu, videlo se dobro ona pobeda u grupi ga je kanda ubedila da je savlado problem zvani novak i pretpostavljam da je bio ubeđen da osvaja trofej tim je poraz bio teži Sumnjam u to, nije on od juce. Nacin na koji je pustio oba seta meni pokazuje da on jednostavno, koliko god to smesno zvucalo kad je Rodzer u pitanju, mentalno nije spreman da Novaka dobije u bitnim mecevima. Mislim da ga je konacno smlatilo ono finale u Njujorku. Imao je sve, publiku iza sebe, volsebno dobijen set u tie-breaku, momentum u trecem setu i opet ga je Novak otresao. Jos mu je i Vimbldon uzeo pre toga. jebi ga, i ja bih ga mrzeo. Nema tu mnogo misterije kad su ove izjave u pitanju. Njih dvojica su jedan prema drugom korektni i postuju se ali na nekom dubljem nivou ne podnose jedan drugog. S tim sto Novaku sad dobro ide pa mu se moze da ignorise budalesanja sa "kradjom stolice", sour grapes izjavama i slicno.