Takeshi Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 ne bilo kome, djokovicu. poslednji put je dobio tri seta na vimbldonu 2012.
harper lee Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 bolje bi mu bilo da je reko da se nije spremo ovako se kao spremo, a rafa briso patos sa njim gde je stigo ma oldmen je prolupao jer mu je jako teško pao ovaj poslednji poraz u londonu, videlo se dobro ona pobeda u grupi ga je kanda ubedila da je savlado problem zvani novak i pretpostavljam da je bio ubeđen da osvaja trofej tim je poraz bio teži Sumnjam u to, nije on od juce. Nacin na koji je pustio oba seta meni pokazuje da on jednostavno, koliko god to smesno zvucalo kad je Rodzer u pitanju, mentalno nije spreman da Novaka dobije u bitnim mecevima. Mislim da ga je konacno smlatilo ono finale u Njujorku. Imao je sve, publiku iza sebe, volsebno dobijen set u tie-breaku, momentum u trecem setu i opet ga je Novak otresao. Jos mu je i Vimbldon uzeo pre toga. jebi ga, i ja bih ga mrzeo. Nema tu mnogo misterije kad su ove izjave u pitanju. Njih dvojica su jedan prema drugom korektni i postuju se ali na nekom dubljem nivou ne podnose jedan drugog. S tim sto Novaku sad dobro ide pa mu se moze da ignorise budalesanja sa "kradjom stolice", sour grapes izjavama i slicno.
Recommended Posts