Sludge Factory Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 (edited) Preterase ga brate stvarno, ali dobro, ova serija nikad nije bila suptilna Ali svidja mi se sam kraj, Spoiler Thomas Shelby of the Labour Party Edited December 22, 2017 by Sludge Factory
Jimmy Kowalski Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 (edited) On 12/22/2017 at 12:20 AM, Jimmy Kowalski said: Travolta dobio konkurenciju edit: E jebiga, vise ne rade gifovi. Ili se sad drugacije kace, nemam pojma.. edit: Fala Calavera! Edited December 27, 2017 by Jimmy Kowalski
hansolo Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Jebemliga ja volim ovu seriju toliko da nisam u stanju nista da kazem i analiziram, samo wow. Mislim da sam tako bezuslovno volela jos samo Justified, da stagod naprave ja volim. Odlican zavrsetak, Kilijan je rodjen za ovo + "obracun" na plazi sa Hardijem je taman dovoljno drama indukovan da ide malo preko granice ali to je PB we know and love. Cak i taj malo feministicki djir u skladu sa trenutnom politikom i opstim trendom je dobro provucen. Poli je opet spiritus movens Tomijevog vaskrsnuca. Lepo zavrsilo sezonu i ajd sad dalje
*edited by mod Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Nije Tomijevo vaskrsnuće problematično... Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
3opge Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 upravo gledam ponovo prve tri sezone da bih posle toga poceo cetvrtu. kakva steta sto je Annabelle Wallis operisala onako predivan i zanimljiv nos i ispravila ga.
3opge Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 (edited) doslo mi lepo da placem, onakvu lepotu unistiti, jedan prefinjeni aristokratski nos predivnog luka zameniti potpuno bezlicnim. Edited January 1, 2018 by 3opge
goofs Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Doterao do kraja, mnogo volem ovu seriju zbog produkcije, gotivnih glumaca i najjebačkijeg saundtreka ikada. No što se tiče ove sezone, priča malo škripi, na momente predvidiva, što neko reče gore - i reciklirana. Čak i suspension koji je karakterističan za seriju u prošlim sezonama je ovde dosta blag. Brody mi je katastrofa, izveštačen i iskarikiran lik, čačkalica je i to je velika šteta, pošto je inače odličan glumac. Gledamo dalje, ofc, bilo bi super da se pojavi Al, i da ga glumi neko gotivan.
Joe D Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 hour ago, goofs said: čačkalica je cackalica je u stvari sibica
MiddleClass Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Ne damo Artura. Nek pobiju sve ostale zabolje me. Dobar je Aberama Karketi Gold...
goofs Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Normalno da nema saspensa kad se zna da u poslednjoj epizodi svake sezone nastupa Thomas ex machina. Da, ali uprkos tome u prethodnim sezonama PB su se često nalazili na ivici ambisa nakon čega bi usledio deus-ex. Sada nije bilo ni toga, par puta su pominjali kako je Mafija neki zajebani igrač, a vamo došlo 15 ortaka sa mašinkama da se igraju žmurke. Pri tom Artur sam sredi dvojicu, Tomas 007 Bond sam sredi trojicu, čak ih i oni cigani utepaše. Tipa jedini koji su stradali od te strašne mafije su Džon i onaj čuvar u bolnici. Ili je tu bilo još značajnih gubitaka koje nismo videli, u kom slučaju je to propust kreatora serije.Razrešenje i spektakularni obrt u vidu dva telefonska poziva koji sve rešavaju je takodje budj.
ToniAdams Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 ti se i tako lozis na muziku u seriji, bole te bulja za skript
Fakundo Sava Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 (edited) Odgledao poslednju sezonu za nepuna dva dana. Dobra stvar što je bolja od treće.Manjkavosti ste već izneli. Zanima me šta mislite Spoiler Da li je Džoni planski smaknut ili je glumac imao druge planove pa rešio da se banuje Da li je Poli njihova tetka po ocu ili po majci,i preko koga vode džipsi poreklo ? Edited January 31, 2018 by Fakundo Sava
Fakundo Sava Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Našo sam,Poli i njihov otac Arthur (Čibs) su brat i sestra Arthur Shelby, Sr. (series 1); the father of Tommy and his siblings and Polly's brother. Najveća tajna Birmingema Spoiler
Recommended Posts