October 30, 20177 yr na trejler sam izgrickala nokte!...napeto sacuvaj boze i napokon adrien brody da se uozbilji sa karijerom.
November 18, 20177 yr Jedina ludja familija od Donovanovih su Selbijevi :D Svidja mi se sto je krenulo brzo i jednostavno.
November 18, 20177 yr :D sipala sam viskic, digla noge na sto i ko prava...uzivanje samo tako. al mi prorade hormoni kada cujem cilianov glas onaj od cigara, sva nesto ustreperim, kako nas sublimarno zavode, nas lake na okidacu.... :D cekam celog donovana da se zavrsi pa da se jedan dan upropastim od njih hahahahaa Edited November 18, 20177 yr by mustang
November 18, 20177 yr al mi prorade hormoni kada cujem cilianov glas onaj od cigara, sva nesto ustreperim, kako nas sublimarno zavode, nas lake na okidacu.... :D Sa onim akcentom? Sent from my iPad using Tapatalk
November 18, 20177 yr njegov glas je univerzalan hahahahaha mislis da sam primetila akcenat kod njega?!
November 19, 20177 yr Pocelo dobro, wow. I da Tomas je otrov za zene koje razumu koliko je neshvacena dusa :)). Kilijan je rodjen za ovo :) Niko ne igra bolje psihopate dobrog srca .... i trandze :). Edited November 19, 20177 yr by hansolo