goofs Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Cackalica Brody je verovatno istovremeno najgora uloga u njegovoj filmskoj karijeri i najgori lik u PB serijalu, onoliku izvestacenost sam video jos samo u filmovima B produkcije, tipa Street Fighter.
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Teatralnost je zastitni znak Peaky Blindersa. Brody je pokidao kao Luca Changretta..
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Ma jesu, kasnije su samo pojacali, kad su videli da se ljudima svidja taj stil. Tommyjev govor je teatralan, moras da se naprezes da cujes sta kaze. I onda se jos cudi sto ga niko ne slusa. Pa ne cuju te, jarane..
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 E, moras da overis ovog lika. Kako ih je sve skinuo perfektno.
mustang Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 hahahhahahahaha super je omasionje hardija, majkla i brodija al ostali su perfect! svaka mu cast!
mustang Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 malo sam cupava...al nema veze :D....sa genijem
Jimmy Kowalski Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Mogao je Steve da ti sapne ko je izdao Tommyja.. Inace deluje ovako vrlo... approachable (valjda se tako kaze)..
mustang Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 ma da, covek je nas covek znamo ko je izdao tomija. Spoiler fin se izleteo pred bilijem. jooj kako ce artur da ga unakazi
Jimmy Kowalski Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Spoiler Meni to sa Finnom i Billyjem red herring. Ti koji su sprecili da Mosley bude ubijen su tacno znali kada treba da ulete, gde se nalazi snajperista, gde ce biti Aberama Gold i sve ostalo. To Billy nije znao pa nije mogao ni da prenese. Ja ostajem pri stavu da je Johnny Dogs izdao Tommyja..
mustang Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 (edited) mozda, mozda. par puta mi je upao u oci jer je previse loud. a posebno u pabu reakcija na 30K. pomislih, ovaj je do juce bio mish a vidi ga sada kako se ... a zao mi sto ga ubise, gotovim tog glumca, bio je okej u wire Edited October 7, 2019 by mustang
nssar Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Reveal hidden contents Meni to sa Finnom i Billyjem red herring. Ti koji su sprecili da Mosley bude ubijen su tacno znali kada treba da ulete, gde se nalazi snajperista, gde ce biti Aberama Gold i sve ostalo. To Billy nije znao pa nije mogao ni da prenese. Ja ostajem pri stavu da je Johnny Dogs izdao Tommyja.. Spoiler Meni se vise cini da je vise pitanje kome je odan plan. Cini mi se nije Mosleyu ni Billy boys-ima vec tajnoj sluzbi
Recommended Posts