Jump to content
IGNORED

Peaky Blinders

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Cackalica Brody je verovatno istovremeno najgora uloga u njegovoj filmskoj karijeri i najgori lik u PB serijalu, onoliku izvestacenost sam video jos samo u filmovima B produkcije, tipa Street Fighter.

Posted

Teatralnost je zastitni znak Peaky Blindersa. Brody je pokidao kao Luca Changretta..

Posted

Ma jesu, kasnije su samo pojacali, kad su videli da se ljudima svidja taj stil. Tommyjev govor je teatralan, moras da se naprezes da cujes sta kaze. I onda se jos cudi sto ga niko ne slusa. :D Pa ne cuju te, jarane..:D

Posted

E, moras da overis ovog lika. Kako ih je sve skinuo perfektno.

Posted

hahahhahahahaha :laugh: super je

omasionje hardija, majkla i brodija al ostali su perfect! svaka mu cast!

Posted

malo sam cupava...al nema veze :D....sa genijem :wub:

steven knight i ja.jpg

Posted

e jebo ih cliffhanger....mrzim taj cheap shit

Posted

Mogao je Steve da ti sapne ko je izdao Tommyja..

Inace deluje ovako vrlo... approachable (valjda se tako kaze)..

Posted

ma da, covek je nas covek :)

znamo ko je izdao tomija. 

Spoiler

fin se izleteo pred bilijem. jooj kako ce artur da ga unakazi :)

Posted
Spoiler

Meni to sa Finnom i Billyjem red herring. Ti koji su sprecili da Mosley bude ubijen su tacno znali kada treba da ulete, gde se nalazi snajperista, gde ce biti Aberama Gold i sve ostalo. To Billy nije znao pa nije mogao ni da prenese. Ja ostajem pri stavu da je Johnny Dogs izdao Tommyja..

Posted (edited)

mozda, mozda. par puta mi je upao u oci jer je previse loud. a posebno u pabu reakcija na 30K. pomislih, ovaj je do juce bio mish a vidi ga sada kako se ...

a zao mi sto ga ubise, gotovim tog glumca, bio je okej u wire

Edited by mustang
Posted
6 hours ago, Jimmy Kowalski said:
  Reveal hidden contents

Meni to sa Finnom i Billyjem red herring. Ti koji su sprecili da Mosley bude ubijen su tacno znali kada treba da ulete, gde se nalazi snajperista, gde ce biti Aberama Gold i sve ostalo. To Billy nije znao pa nije mogao ni da prenese. Ja ostajem pri stavu da je Johnny Dogs izdao Tommyja..

Spoiler

Meni se vise cini da je vise pitanje kome je odan plan. Cini mi se nije Mosleyu ni Billy boys-ima vec tajnoj sluzbi