Jump to content

The X-Files - Trust no one

Featured Replies

Posted

Neverovatno da nemaju svoj topic....

https://vimeo.com/142944682

Premijera 10 sezone 24.01.2016.

• Replies 203
  • Views 21.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam nedavno odgledao od negde sredine prve sezone dao kraja na Prvoj, kad sam uhvatio reset (jer ide stalno, u beskonačnom krugu)...   I dlaje vozi odlično....

• Bilo bi super, što se mene tiče... Okultisti okupljeni oko Marine Abramović odlaze u Martha's Vineyard na poziv misteriozne ženske osobe sa inicijalima C.C. (koju je Fox Mulder bejbisitovao kao malu d

• ja kao veliki fan serije sam u fazonu: vrlo rado ću da gledam iako će da bude sranje  

• Author

Ja poceo od pocetka gledanje, nisam bas u okviru worldwide talasa ne drzim tempo epizoda za vece , vise na gomili 3-4 epizode....

On 25. 10. 2015. at 21:15, Frank Pembleton said:

Ja poceo od pocetka gledanje, nisam bas u okviru worldwide talasa ne drzim tempo epizoda za vece , vise na gomili 3-4 epizode....

+1

ima odličnih dvdripova 1080p

Prestao sam da pratim s izostankom Moldera. Zapravo sve nakon filma je slabašno. Do dana današnjeg ne znam šta se dešava u finalu poslednje sezone. 

• Author

XStQml8.png

Reveal hidden contents

On 25. 10. 2015. at 21:19, McCabe said:

Prestao sam da pratim s izostankom Moldera. Zapravo sve nakon filma je slabašno. Do dana današnjeg ne znam šta se dešava u finalu poslednje sezone. 

ja se ne sećam ničega, evo gledam s01e05. serija je od pre ere torenta sezona je +20 epizoda i super je zabava. kvalitet koji ne bledi posle 20ak godina, potpuni respekt. do filma ima oko 100 epizoda, počni opet uživaćeš

:)

pa nije da je posle toga ostalo ne znam koliko puno, a ovo da je sve posle filma slabašno je krajnje neoprezna izjava :D

nisu loši ni Doget i Rejesova, ali jasno je da su ih svi maksimalno hejtovali jer niko nije želeo da se traži zamena za Moldera i Skali

ja sam odgledao sve epizode prošle godine ponovo, solidno je ostarila serija, ne može nešto puno da se zameri.

takođe, jedan od utisaka je da je dve od pet najgorih epizoda pisao Vilijam Gibson (Neuromanser). 

Uh sećam se kakav sam šok doživeo kao klinac kada sam prvi put video Dogeta umesto Moldera. Tu je negde dosije x počeo da umire za mene. Sada se kanim da ponovo pogledam celu seriju.

Sećam se grafita sa jedne zgrade koji je osvanuo posle izmene, "Molderu vrati se, sve ti verujemo" [emoji16].

Ja takođe, niti se sećam dokle sam uopšte stao u originalnom gledanju dok je bilo aktuelno. Posle sam sa bivšom krenuo da gledam, pa došli do 6. sezone i razjebašmo se, sad čekam da ortak dođe dotle, pa da nastavimo zajedno. Valjda će barem prijateljstvo opstati :D

U svakom slučaju sećam se da mi je Skali uvek žestoko išla na penis sa svojim neverovanjem pored svih sranja koja su im se desila. Prosto sam želeo da je Molder napenali ili vanzemaljci otmu pa siluju.  :mad:

Ljudi, Doget je bio tu jednu sezonu otprilike, nije baš da je izneo pola serije

Meni je vala njegov mandat trajao duže nego resto serija. Jel se uopšte pojaivo Molder do kraja?

Edited by McCabe

pojavljuje se u finalu

Isto i ja.

Ali sam u nekom napadu nostalgije, pronašla poslednju epizodu i odgledala je. Koliko se sećam, Molder je u nekoj tamnici u kojoj mu sude svi neki ljudi u crnom, onda se pojavljuje onaj idečak koji čita misli i pokazuje na jednog od prisutnih da uopšte nije ljudsko biće. T se muvaju i Skali i Skiner i onda oni zbrišu iz zatvora. Onda imaju neki delovi sa besmislenom jurnjavom koje se i ne sećam, e onda se Molder i Skali nađu u rezervatu Navaho indijanaca, gde u nekoj pećini naiđu na Pušača koji se pred njima  dematerijalizuje u plavi dim. 

Možda ima još neki detalj, ali to je to.

Edited by Arkadija

Ja stigoh do pocetka seste sezone. Iznenadjujuce kako serija dobro izgleda i nakon toliko godina.

• 2 weeks later...