Nesh Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Da li je ovo ikad vidjeno? Namestili se za buli za pocetak utakmice, sudija se sprema da baci pak, a svi bacaju rukavice i krece opsta tuca. Ja gledam i ne verujem.
Miljenko Posted May 6, 2021 Author Posted May 6, 2021 To je zbog onih incidenata koje je Wilson napravio u nedelju. Retko omrazen igrac. Devedesetih si imao enforcere regularno, no on je specijalan slucaj. Dobar igrac tehnicki, no zesci provokator, da ne upotrebim jacu rec.
ObiW Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 (edited) Posle 20 godina... President’s Trophy... Spoiler Edited May 14, 2021 by ObiW
Ricma Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Radujem se vise ovogodisnjim PO serijama. Ima fino da se pokolje East divizija, dok se nadam da na Westu nece biti iznenadjenja i da cemo u narednoj rundi gledati Kolorado i Vegas. Svidjaju mi se generalno ukrstanja, samo mi deluje da ce me Central smoriti sem ako Florida ne pruzi jaci otpor Tampi. Slabo sam pratio sezonu, ali ekipama poput Floride ne verujem puno u PO.
Miljenko Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 Mene nervira ovaj sistem, kada isti timovi igraju 100 puta u regularnom delu, pa onda jos I playoff serija izmedju njih. Znam da je sve prilagodjeno zbog epidemije, no ono ranije, kada su igrali prvi I osmi, ili drugi I sedmi, na nivou konferencije, je bilo pravednije. Proslosezonski sistem mi je tek bio za no comment, kada su moji ispali od ekipe, koja nije ni trebala da igra playoff (11. na Istoku, najgluplja stvar ikada). Ne secam se da je bilo ovoliko biranja protivnika kao ove sezone. Islandersi pustaju dva meca protiv Sabresa, kako bi izbegli Pittsburgh I ipak zavrse u seriji sa Penguinsima. Regularni deo je bio 6-2 za nas I trenutno vodimo. Videcemo. Dobri su Islandersi.
Miljenko Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 Ipak dobise Islandersi u produzetku. Skroz egal mec, zasluzeno na koju god stranu da je prevagnulo.
Ricma Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Uh, kakav povratak Kucherova. Dva gola na istu foru. Kad su kompletni, pitanje je koliko moze da ih ugrozi i Karolina. Zamalo cetiri meca, cetiri produzetka.
ObiW Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Kakva treća trećina u tekmi Kolorado-St Luis. St Luis pustio Kolorado da kliza kako hoce i to je bio spektakl. Da StL nema Binningtona, koji je usao u svoju standardnu plejof formu, realno bi Kolorado pobedio sa 7-8 razlike. Landenskog je imao Gordie Howe hat trick: gol, asistencija, i isključenje zbog tuče.
Ricma Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Uh, ubise ih Ajlandersi. Dva gola za bas veoma kratko vreme. 2:2
Miljenko Posted May 22, 2021 Author Posted May 22, 2021 To je za mene velika prednost koju NHL ima u odnosu na NBA. Playoff serije su prilicno ravnopravne, plus veci broj timova konkurise za trofej (ponekad neko skroz neocekivano dodje do finala; kao Vegas u svojoj prvoj sezoni).
ObiW Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Pregazi Kolorado St Luis ko plitak potok. Ako Grubauera posluži zdravlje, eto ih u finalu.
ObiW Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Vegas ubi Minesotu ko zeca. Mislio sam da će ovo da bude neizvesnije.
Recommended Posts