Miljenko Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Nakon laganog poraza protiv File, na otvaranju sezone, ni ovaj mec nismo poceli sjajno. Jos jedan primljen PP gol.
Grandilof Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Pih posle 3-0 vec 3-2 sa jos par PP za Pense...Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
freakns Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Colorado izgubio prvu od St, Louisa, pa im vratio s kamatom u drugoj, 8-0 :o oni mi se cine mozda i najboljim timom u ligi MacKinnon, Rantanen, Landeskog je verovatno najbolji napad u ligi (ili oni ili Bergeron, Marchand, Pasternak), tu su i Donskoi, Kadri, Burakovsky... u odbrani doveli Toewsa da pomogne Makaru i Johnsonu, imaju i dva iznadprosecna golmana... bukvalno timu ne fali nista
ducca Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Sjajan mec Boston-NJ i pobeda u poslednjoj sekundi OT-a Devilsa
Miljenko Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Ubelezeni prvi bodovi, nakon sjajnog meca protiv Capitalsa. Par dobrih prilika u trecoj trecini, dupla stativa Ovechkina, promaseni ziceri u OT, DeSmith 4 skinuta penala (Guentzel daje jedini gol u penal seriji).
Grandilof Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 E moji Capsi, 5 na 3 da privedu tekmu kraju i oni prime shorthanded gol Tacno ce sad da izgube od mrtvog Pittsburgha.
Miljenko Posted January 23, 2021 Author Posted January 23, 2021 Jos jedna pobeda nakon penala i povratka iz zaostatka (1-3 u ovom slucaju). Ocekivao sam bolje izdanje protiv Rangersa, posto su jos u fazi formiranja, no dva boda su dva boda. Sada gledam Duckse i Colorado. Dosta pokusaja, no realizacija nije nesto, uz jedan kilav PP gostiju.
Miljenko Posted January 23, 2021 Author Posted January 23, 2021 Zanimljivost je sto Pittsburgh, Boston i San Jose i dalje nemaju pobedu u regularnom toku, nakon 5 odigranih utakmica (Penguins imaju 3, Bruinsi i Sharksi po 2). Dallas je otvorio sezonu 7-0 nalupavanjem Predatorsa; Pavelsky 2G+2A, Radulov 2G+A. Dobar pocetak, mada ce biti zestoko oslabljeni poduze.
Miljenko Posted January 23, 2021 Author Posted January 23, 2021 Sjajna prva trecina Columbus-Tampa meca. Napad domacina me je prijatno iznenadio, pri cemu je Tampa imala 6 suteva vise i gol manje.
freakns Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 prvi poraz Capitalsa u regularnom delu. vodili su 3-0 protiv Bruinsa, izgubili 5-3. i proslu su inace imali 3-0 protiv Bruinsa, ovi izjedncili, Ovi doneo pobedu u produzetku
Miljenko Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 Moji zato imaju gomilu povredjenih defanzivaca (6), i poraz od Rangersa i nije toliko neocekivan (iznenadjenje je samo jedan dat gol). Devilsi imaju 3 otkazana meca, zbog COVID protokola; taman da se i Penguinsi konsoliduju malo, posto su naredna dva bas bila protiv njih.
Miljenko Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 Napad ponovo raspolozen protiv Capitalsa. Konacno prekinuta losa PP serija (7 meceva bez PP gola, 0/20 pokusaja). Rust 2 komada.
ObiW Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 odložilo posle prve. Nastavak u 6 po srpskom vremenu.
Recommended Posts