January 1, 20205 yr Author Starsi konacno umuvase jedan, sada ce biti zanimljivo. Cini mi se da njima slabije odgovara igranje van dvorane, puno gresaka u kontroli paka.
January 1, 20205 yr Author Tamo je prilicno toplo, za ovo doba godine, 13 stepeni. Kako uopste odrzavaju led.
January 2, 20205 yr Author Finci izbacise USA, u cetvrfinalu U20 prvenstva, 1-0 PP golom u trecoj trecini. Amerima nije pomogao ni nepostojeci prekrsaj sudjen Fincima, na manje od dva minuta do kraja. Rusija je dobila Svajcarce sa 3-1, Canada Slovake 6-1, a tek su krenuli Svedjani i Cesi.
January 18, 20205 yr postigao posle jos jedan, usao u top10 all time po broju hat trick-ova, a trenutno je na 1 gol od Lemieuxa da udje u top 10 all time po broju golova Yzerman mu bezi 3, Messier 5 daj boze zdravlja, sledece sezone ulazi u top 5 all time, za dve godine stize i Hulla i Jagra. e onda, Howe nije nedostizan(801), ali za 894 Gretzkog mora jos 5 godina da igra na ovom nivou a vec su mu 34 godine... videcemo. btw, potpuno mi je neverovatno da jedan od rekorda Gretzkog moze biti oboren :s asisti i poeni mislim da su nedostizni. Jagr je 3. strelac i 5. asistent svih vremena i zaostaje 900+ poena za Gretzkim. 900 jebenih poena. Thornton je jedini aktivni igrac sa preko 1000 asista(1082), a covek ima preko 40 godina. Gretzky ima 1963 :o Crosby, ako ga posluzi zdravlje, moze klub 1000. ima 785 Uz Thorntona(ast i pts), Ovechkina(goals i pts) i Crosbyja(ast i pts), jedino je jos Marleau u top 50(po golovima) od aktivnih igraca. a Thornton i Marleau su presli 4 banke i nece jos dugo....
January 18, 20205 yr Ovi bog juri sve. I golove i više od jednog u meču i broj pp golova... Ali dje to sad gledati?!
January 18, 20205 yr Jebeni 'Lendersi. Neverovatno koliko ne leže. Taman se odbraniš 3 na 5, vrate ti se obojica kažnjenih, i ti onda popušiš gol.
January 18, 20205 yr Author I to sa ekipom koja je individualno sigurno za klasu slabija, od ovih par top timova sa Istoka.
January 18, 20205 yr Taj rad. Upišeš unapred pobedu kad ono... edit: I sve grdje od grdjeg. Kakav user gol sad primiše. Edited January 18, 20205 yr by stoutspectacledbold-head