Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NHL 2015

Featured Replies

Dobar mec u LA, 3-3.

• 4 weeks later...
  • Replies 902
  • Views 66.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Tek sad video ovu vest, bas me sokiralo i rastuzilo. Kao navijac Flamesa uzivao sam u magiji Johnny Hockeyja, bio je jedinstven igrac..    

• Uff, dobismo jedva. Zato je meni NHL dosta bolji za gledanje od NBA. Puno egal duela, uz dinamiku (pa i tuce), koju samo hokej donosi.

• I Arena naravno ne prenosi istorijski meč, jer bitniji su padel Jedinstvo - Napredak, basket 3x3 beogradska liga i ostale svečanosti

Posted Images

:nobles: 

Cak tri i po pp-a za Dzeste za trecinu i zavukose ga, pasmacku (!), na 6 sekundi do kraja, a do tog trenutka Holtbi, kuka stara, poskidao podosta toga.

Na minut do kraja 1/3 pristojno saketanje Late i Lada, a nedaleko od njih jos jedno ( saketanje ), al " na gomili ".

Pittsburgh Penguins forward Pascal Dupuis will no longer play hockey because of a medical condition related to blood clots, Dupuis and the Penguins announced Tuesday.

• Author

Smor. Ipak nista od oporavka. Bolje ne rizikovati, zivot je u pitanju. :frust:

• 2 weeks later...

Valjda je Bafalo taj koji je dosadan, te otuda i mec takav.

Na tribinama svaki drugi/a u dresu Cikaga. :D

Kanda su sudije ( pederi ! ) pogurali Cikago u posledna 2 min. , iskljucivsi dvojicu za jednog. Kejn se sprdao kod izvodjenja penala.  :Hail: 

Izgibe jedni Kalgari u ST-u vec posle 1/3.

Pederi sudije :/

Da su Sablje ubacile onaj empty-netter (za dlaku) tokom 6:3 PP povukli bi sve bodove.

• Author

Dodje Chicago uz dosta srece do oba boda.

St. Louis naizgled rutinski vodi igru, nakon dva perioda. Flamesi 3 stative, bez resenja u PP.

Buf@Bos, bilo 3:1 za Bruinse na 10 min do kraja, na kraju 6:3 za Sablje :Hail:

TT via LG G3

Montreal je katastrofican. Gledao ih nedavno vs. Nesvil ( 5:1 ) i danas ( snimka ) vs. Vasington ( 3:1 ) - hajde sto duvaju opcenito, no sto ono ne lici ni na sta.

Zakacio jutros snimku odlicnoga meca Bluza i Nesvila, dve ekipe koje i inace volem da gledim.Nesvil imao minus 2 na 5 min. do kraja, izbore OT i tamo, normalno, poduvaju - jer je protivu Bluza i jer niti i jedan OT nisu jos dobili u sezoni. Tarasenko neprimetan.

Reakcija Kondona za kraj 2/3, 'lebe mekani! :Hail:

• Author

Fenomenalna intervencija. Steta sto nema neku pobedu vise, zbog loseg ucinka napada, u proteklom periodu.

Soranje po sirotinji. :fantom:  Krivo mi jedino sto nisu jos i batina popili. Ovo nije onaj Montreal koji sam ja nedavno gledao. :D