Jump to content

NBA 2015/2016

78 members have voted

1. 1. prsten

2. 2. mvp

3. 3. bobi, bjelica, jokić

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Air Gordon

• Replies 4.2k
  • Views 326.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

uh  : ((

14.00   Košarka: LA Klipers - Šarlot, direktno, SK3

Edited by Have_Fun

ihaj kad bi se NBA uvek igrala u Kini :D

Hornetsi usrase Clipperse u 3/4

29-8 :D

trenutno vode 35 razlike 

mene odavno smorio jalen

Uh, mene smorio Jacoby - jako iritantna glupa njuška. Kao presek svih prosečnih trendi ovosezonskih stavova. Jalen stalno ponavlja kako u bejzbolu i golfu nema salary capa a u košarci i am.fudbalu ima, i kako to nije uopšte slučajno. Samo što čovek ne nacrta da je zbog rasizma, a Jacoby je svaki put u fazonu, ma to je oduvek tako !? Bolid. 

A Jalen je smorio zbog repeticije, kao da ima 15 tamplate odgovora ali je dragocen inside, i vrlo je realan.

nego, kazu da je mnogo teska situacija odoma i da su vrlo male sanse da se oporavi

He's a habitual line-stepper! :lolol:

october 14, 2015

NEW ORLEANS – The New Orleans Pelicans announced today that the team has signed center Mirza Begić (Meer-ZAH Beg-ICH). Per team policy, terms of the deal were not disclosed

neki portali spominju i ovo

The New Orleans Pelicans are in serious discussions to sign former UNO star Bo McCalebb

Mrzi me :fantom:  da kopam po fanatsy temama, pa pitanje forumskim strucnjacima:

-dynasty liga , 3. pick- Towns ce da ode, ostaju Okafor, Mudiay ili Russel. Koga bi birali od ove trojice? Treba mi neko ko ce odma' da doprinese... :fantom:  

evo i za zapadnu.Nedostaje mi onaj Bill&Jalen preview od pre 2 godine kad su za svaku ekipu pojedinacno odvojili po 15ak minuta :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=290vLJ13egI

BTW Ima li jos neki NBA podcast at the moment (a da nije First Take :dry: )? jos nema Zach Lowe-a :unsure:

bill pravi podcaste, mada vise prica o nflu. nisam ga slusao jos otkad je na novom radnom mestu tho.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout