Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

14.00   Košarka: LA Klipers - Šarlot, direktno, SK3

Edited by Have_Fun
Posted
Hornetsi usrase Clipperse u 3/4

29-8 :D

trenutno vode 35 razlike 

Posted

Uh, mene smorio Jacoby - jako iritantna glupa njuška. Kao presek svih prosečnih trendi ovosezonskih stavova. Jalen stalno ponavlja kako u bejzbolu i golfu nema salary capa a u košarci i am.fudbalu ima, i kako to nije uopšte slučajno. Samo što čovek ne nacrta da je zbog rasizma, a Jacoby je svaki put u fazonu, ma to je oduvek tako !? Bolid. 

A Jalen je smorio zbog repeticije, kao da ima 15 tamplate odgovora ali je dragocen inside, i vrlo je realan.

Posted

nego, kazu da je mnogo teska situacija odoma i da su vrlo male sanse da se oporavi

Posted

october 14, 2015

NEW ORLEANS – The New Orleans Pelicans announced today that the team has signed center Mirza Begić (Meer-ZAH Beg-ICH). Per team policy, terms of the deal were not disclosed

neki portali spominju i ovo

The New Orleans Pelicans are in serious discussions to sign former UNO star Bo McCalebb

Posted

Mrzi me :fantom:  da kopam po fanatsy temama, pa pitanje forumskim strucnjacima:

-dynasty liga , 3. pick- Towns ce da ode, ostaju Okafor, Mudiay ili Russel. Koga bi birali od ove trojice? Treba mi neko ko ce odma' da doprinese... :fantom:  

Posted

evo i za zapadnu.Nedostaje mi onaj Bill&Jalen preview od pre 2 godine kad su za svaku ekipu pojedinacno odvojili po 15ak minuta :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=290vLJ13egI

BTW Ima li jos neki NBA podcast at the moment (a da nije First Take :dry: )? jos nema Zach Lowe-a :unsure:

Posted

bill pravi podcaste, mada vise prica o nflu. nisam ga slusao jos otkad je na novom radnom mestu tho.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...