theanswer Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Ako sam dobro preveo satnicu, veceras u 03:30h LAC-DEN 04:30
Timmi Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 jokara objasnjava. odgledao sam samo malo drugo poluvrijeme, fino je izgledao protiv druge petorke clippersa koja je uzas. http://www.dailymotion.com/embed/video/kWq6NL6S9y0rZPdeP4J http://www.dailymotion.com/embed/video/kCQkYO5ghOQsFydePkf
Nemanja Posrbica Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) Jel zaista smršao 14kg koliko je rekao ili je to izgubljeno u prevodu? edit. Ne mogu da otvorim video, zato pitam. Edited October 3, 2015 by Nemanja Posrbica
Rick.James Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Hoće neko da mi kaže gde su kojoti, firstrow i tako to, šta se i gde gleda ovih dana? Hoću da gledam Horlando večeras...
theanswer Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 (edited) smrsao je. ne bih rekao bas 14kg. +1 Igrao je i na 4 i na 5, dobro je delovao, uglavnom će igrati 4, kad je igrao sa Jololom bio je na 4. Čitam jutros tviter vidim Smith posterizovao rukija, gledam utakmicu i sve čekam taj poster kad ono, malo Jokić zaspao, Smit imao prednost, Jokić krenuo da ga faulira i ovaj zakucao i pored faula, nije uopšte bio poster. Francuska prevara imao 16 plus 11 mislim, a Geri Heris isto delovao dobro. Mogao bi Jokić da se izbori za minute pored Hiksona i Farida, samo što ga jebe što će verovatno masu minuta pokupiti Galo na 4. Sviđa mi se Denver sa Mudiejom/Džamirom na kecu, Harisom na dva, Čendler, Galo i Nurkić/Lovernj. Samo jebiga što će verovatno forsirati Farida a i Hikson će nesrećni nekako pokupiti minute. I Darel Artur im je u timu, njega skroz zaboravih. @rick james Ne možeš gledati nigde jer nema utakmice na televiziji. Edited October 3, 2015 by theanswer
Joe D Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Igrao je i na 4 i na 5, dobro je delovao, uglavnom će igrati 4, kad je igrao sa Jololom bio je na 4. ne bih se slozio
Timmi Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 ni ja. Igrao je 5, samo sto su clippersi igrali ultra small sa smithom na 5 i mbah a mouteom na 4.
theanswer Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 možda sam promašio ali mi se čini da je igrao 4 u prvom stintu na terenu
Joe D Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 prvi posed je cuvao griffina, ali je to pre bilo zato sto su tako ispreuzimali. inace, verujem da ce jololo startovati na petici kad pocne sezona, hickson nije previse upotrebljiv.
Recommended Posts