Calavera Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 upravo krenuo dokumentarac o bad boysima na areni 1.
bradilko Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 upravo krenuo dokumentarac o bad boysima na areni 1.hvalaajzeja bogotac!! malo mi i dan danas zao dentlija. I malo jos uvek ne volim jordana zbog 92. I olimpijade
bradilko Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 uu jebote mish kakve emocije!! valda prva NBA tekma je bila sa ajzejinim povredjenim zglobom. novo svet u koji je divac tih godina prvi uleteo bez novcane zaledjine a LA toni treviso,dino roma i drazen. I koliko su prvo skidali Boston na istoku pa lakerse.. ajzeja bogotac!!malo me kajri podseca na njega.veci je naravno ajzeja.secam se asista o parket.prvi put to video. danas je liga politicki korektna.samo lebronj bi mogao da igra tih godina.kakvi su to bili obracuni wow worthy je precenjen
theanswer Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 (edited) Kaže Bjelica da će biti 100% spreman za trening kamp, da je Tibodo rekao da računa na njega, da su ljudi ovde kod nas možda previše očekivali od njega jer je u Feneru bio MVP EL, da je tamo skroz drugi sistem, da moraš da nađeš svoju ulogu, da je prihvatio tu ulogu i da je problem što je otišao sa 27, trebao je ranije. Edited September 13, 2016 by theanswer
spaceploitator Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 jokicu lovernj nije ni bio konkurencija. ali za mladjeg hernangomeza se mozda i cisti, on je bolja verzija lovernja u perspektivi. bemliga, ono sto sam mladjeg gledao mi govori da nije bas tako, on je 3 / stretch 4, uglavnom licem prema kosu, energican i agilan za svoju visinu, solidna prangija. lovernj je drugi tip
Calavera Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 nemam pojma, ali nba nece ni primirisati, bar ne u pistonsima. tu je jedina dilema ko ce biti treci plej, lorenzo brown ili ray mccallum.
Recommended Posts